VW Financial Services koopt Canadese parkeerapp

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard

Paybyphone verwerkt naar eigen zeggen jaarlijks voor 300 miljoen dollar aan parkeertransacties. In een interview met The Wall Street Journal laat Paybyphone-ceo Kush Parikh weten dat de overname niet alleen betekent dat VW in parkeerdiensten stapt, maar meer dat het dankzij de app makkelijker toegang krijgt tot de voertuigdata van de gebruiker. 

Volkswagen tuigde onlangs een 50 personen tellende divisie op die zich bezig houdt met de ontwikkeling van onder meer een autodeeldienst. Daarnaast investeert de autofabrikant in de Israëlische Uber-concurrent Gett.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

VW Financial Services koopt Canadese parkeerapp | Automotive Online

VW Financial Services koopt Canadese parkeerapp

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard

Paybyphone verwerkt naar eigen zeggen jaarlijks voor 300 miljoen dollar aan parkeertransacties. In een interview met The Wall Street Journal laat Paybyphone-ceo Kush Parikh weten dat de overname niet alleen betekent dat VW in parkeerdiensten stapt, maar meer dat het dankzij de app makkelijker toegang krijgt tot de voertuigdata van de gebruiker. 

Volkswagen tuigde onlangs een 50 personen tellende divisie op die zich bezig houdt met de ontwikkeling van onder meer een autodeeldienst. Daarnaast investeert de autofabrikant in de Israëlische Uber-concurrent Gett.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.