‘Geldnood dreigt bij Tesla en Solarcity’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Tesla nam Solarcity onlangs over. Volgens de Amerikaanse krant heeft Solarcity noodfinanciering nodig omdat de schuldenlast is gegroeid naar 3 miljard dollar, bij een omzet van 1,5 miljard. Tesla leende onlangs al tientallen miljoenen dollar aan de installateur van zonnepanelen.

Wilt u elke dag het laatste automotive nieuws als eerste in uw inbox? Vul dan onderstaand formulier in.

{loadposition newsletter}

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

‘Geldnood dreigt bij Tesla en Solarcity’ | Automotive Online

‘Geldnood dreigt bij Tesla en Solarcity’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Tesla nam Solarcity onlangs over. Volgens de Amerikaanse krant heeft Solarcity noodfinanciering nodig omdat de schuldenlast is gegroeid naar 3 miljard dollar, bij een omzet van 1,5 miljard. Tesla leende onlangs al tientallen miljoenen dollar aan de installateur van zonnepanelen.

Wilt u elke dag het laatste automotive nieuws als eerste in uw inbox? Vul dan onderstaand formulier in.

{loadposition newsletter}

 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.