Tesla noteert tweede kwartaalwinst ooit

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat meldt de fabrikant vandaag. Tesla denkt dit jaar ongeveer 90 duizend auto’s te produceren. In 2018 moet dit aantal op 500 duizend liggen. Lees in onze beursanalyse waarom het aandeel Tesla momenteel ondergewaardeerd is.

CEO Elon Musk denkt dat het vierde kwartaal nog beter wordt. Ook de veelbesproken investering in Solarcity zou dit jaar al voor een positieve bijdrage kunnen zorgen volgens hem. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.