Megaverlies DAF Trucks door kartelboete

Steven Don Steven Don
Megaverlies DAF Trucks door kartelboete

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Spierings A.

    En waar blijven die ABSURDE bedragen dan???? In de zakken v/d niet aflatende ZAKKENVULLERS. De boetes als al terecht moeten DIRECT terugvloeien naar de betreffende gedupeerden of de branche!!!! Daar hoor ik NOOIT iets over. Is misschien wel aan te vechten i.p.v. de BODEMLOZE putten!!!!.

Megaverlies DAF Trucks door kartelboete | Automotive Online

Megaverlies DAF Trucks door kartelboete

Martijn Roede Martijn Roede
Megaverlies DAF Trucks door kartelboete

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Spierings A.

    En waar blijven die ABSURDE bedragen dan???? In de zakken v/d niet aflatende ZAKKENVULLERS. De boetes als al terecht moeten DIRECT terugvloeien naar de betreffende gedupeerden of de branche!!!! Daar hoor ik NOOIT iets over. Is misschien wel aan te vechten i.p.v. de BODEMLOZE putten!!!!.