EU-bestelautoregistraties 17% in de plus

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit cijfers van Acea.

In Nederland werden in februari 37,8 procent meer bestellers geregistreerd.

Vooral in Italië (+28,7%), Spanje (+ 16,8%), Duitsland (+15,9%) en Frankrijk (+13%) steeg het aantal registraties fors. Het is de dertigste opeenvolgende maand van groei in het bestelautosegment in de EU.

In de eerste twee maanden van 2016 werden in totaal 262.692 nieuwe bestelauto’s in de EU geregistreerd. Dat is 14,4 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. In januari steeg het aantal registraties ook al, toen met 11 procent.

EU-bestelautoregistraties 17% in de plus | Automotive Online

EU-bestelautoregistraties 17% in de plus

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit cijfers van Acea.

In Nederland werden in februari 37,8 procent meer bestellers geregistreerd.

Vooral in Italië (+28,7%), Spanje (+ 16,8%), Duitsland (+15,9%) en Frankrijk (+13%) steeg het aantal registraties fors. Het is de dertigste opeenvolgende maand van groei in het bestelautosegment in de EU.

In de eerste twee maanden van 2016 werden in totaal 262.692 nieuwe bestelauto’s in de EU geregistreerd. Dat is 14,4 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. In januari steeg het aantal registraties ook al, toen met 11 procent.