Californië verwerpt herstelplan Volkswagen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat melden diverse Amerikaanse media vandaag. Sinds het uitbreken van dieselgate in september, is VW bijna constant in overleg geweest met de Amerikaanse autoriteiten. Vorige week werd bekend dat de overheid een rechtszaak is gestart.

Carb stelt dat de voorstellen van VW niet duidelijk maken hoe het verbruik, veiligheid en motorvermogen aantasten. Zo zouden de aanpassingen kunnen zorgen voor slechtere prestaties. Volkswagen heeft laten weten het voorstel aan te passen.

Californië verwerpt herstelplan Volkswagen | Automotive Online

Californië verwerpt herstelplan Volkswagen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat melden diverse Amerikaanse media vandaag. Sinds het uitbreken van dieselgate in september, is VW bijna constant in overleg geweest met de Amerikaanse autoriteiten. Vorige week werd bekend dat de overheid een rechtszaak is gestart.

Carb stelt dat de voorstellen van VW niet duidelijk maken hoe het verbruik, veiligheid en motorvermogen aantasten. Zo zouden de aanpassingen kunnen zorgen voor slechtere prestaties. Volkswagen heeft laten weten het voorstel aan te passen.