Jonge Amerikanen kopen fietsen en geen auto’s

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Monique Bakx

    Denk dat het met de crisis en het bestedingsbudget van de jongeren wel meevalt. Ze geven het alleen anders uit dan “vroeger”. Als je optelt wat een gemiddelde jongere nu tussen zijn 15e en 25e uitgeeft aan Iphones, Ipads en andere I luxe… Hebben we het nog niet eens gehad over die vakantie naar Azië of Afrika (overal schijnt toch dezelfde zon?) Als je dan geen auto of geen huis meer kunt kopen, vooral niet zeuren.

  • Marc van der Aart

    Dat zat er al een tijdje aan te komen. Naast mede-eigenaar van AutoDisk BV ben ik tegenwoordig ook mede-eigenaar van Rolling Orange Bikes in New York (www.rollingorangebikes.com). Nederlandse fietsen zijn een gewild product!