Automerk GAZ wordt opgedoekt

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het is voor ons niet de moeite waard een eigen automerk op te bouwen. We hebben de meest efficiënte autofabriek in Rusland en gaan die gebruiken om auto’s te bouwen voor andere fabrikanten”, aldus GAZ-president Bo Andersson. “VW en GM hebben al toegezegd dat ze hier meer productiecapaciteit willen nu de markt aan het groeien is.”

Rusland zal naar verwachting in 2015 Duitsland voorbij stevenen als grootste automarkt van Europa.

Automerk GAZ wordt opgedoekt | Automotive Online

Automerk GAZ wordt opgedoekt

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het is voor ons niet de moeite waard een eigen automerk op te bouwen. We hebben de meest efficiënte autofabriek in Rusland en gaan die gebruiken om auto’s te bouwen voor andere fabrikanten”, aldus GAZ-president Bo Andersson. “VW en GM hebben al toegezegd dat ze hier meer productiecapaciteit willen nu de markt aan het groeien is.”

Rusland zal naar verwachting in 2015 Duitsland voorbij stevenen als grootste automarkt van Europa.