‘Saab schrapt 200 banen’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Saab ontslaat de medewerkers, die allemaal een tijdelijk contract hebben, vanwege de tegenvallende productie. De productie ligt op 35 duizend in plaats van de geraamde productie (vanaf de start in maart dit jaar) van 45 duizend stuks.

Saab verwacht dat de productie over heel 2011 rond de 80 duizend auto`s ligt; in dat geval treden de ontslagen medewerkers weer in dienst.

‘Saab schrapt 200 banen’ | Automotive Online

‘Saab schrapt 200 banen’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Saab ontslaat de medewerkers, die allemaal een tijdelijk contract hebben, vanwege de tegenvallende productie. De productie ligt op 35 duizend in plaats van de geraamde productie (vanaf de start in maart dit jaar) van 45 duizend stuks.

Saab verwacht dat de productie over heel 2011 rond de 80 duizend auto`s ligt; in dat geval treden de ontslagen medewerkers weer in dienst.