‘Victor Muller gaat voor de vierhonderd miljoen euro’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Servé Janssen

    Het zou toch diep en diep treurig zijn als een nobel merk als Saab van het toneel zou verdwijnen per 31-12-2009. Een super mooie 9-5 staat in de startblokken, en 9-4 is produktie rijp…en de plannen voor een nieuwe 9-3 sedan en cabrio zijn produktie klaar. Ik heb het merk verkocht, en is absoluut een markt voor dit niche merk. Ik hoop van harte dat het difinitief afgekaart kan worden voor de deadline. Het zou eeuwig zonde zijn.

  • ronald

    Saab is wat mij betreft nou echt een merk wat nooit iets bijzonders heeft of heeft gehad,best leuke motoren maar dat hebben er zo veel.
    De modellen zelf zijn ook nooit echt modern of spectaculair,en de laatste met al dat chroom erop….te foei had daihatsu al op zijn applaus,of kon je op de rol kopen bij de halfords,wat even lelijk was/is.
    Als het sweeds moet zijn doe dan een volvo zou ik zeggen.

  • Eric Geers

    Jammer dat deze meneer Maarten van de Plas geen onderzoek heeft gedaan en met een conclusie komt die absoluut nergens op slaat. Had hij de moeite genomen om even te bellen met de EIB (Europese Investerings Bank) dan had hij meteen geweten dat elke Euro moet worden besteed aan milieu gerelateerde projecten van Saab die elke maand moeten worden gerapporteerd en verantwoord aan de EIB. Er zal zelfs een official van de EIB worden aangewezen die dit proces gaat volgen.

  • HB

    Nieuwe maatschappelijke norm in Nederland,
    Geen Geld toch alles kopen

  • Derk

    Jammer dat we niets meer van de Renco Group horen.
    Er had een mooie synergie kunnen ontstaan en zij hebben de ervaring en management capaciteit om Saab weer op de been te krijgen.
    Met Spyker dat meer persberichten produceert dan auto’s ziet het er helaas niet goed uit.

  • sjef kuijpers

    toch jammer van het merk saab ( niet zomaar een auto ) heb er inmiddels 3
    een saab 99 saab 900se cabrio en een saab 9-5se resp. met
    262.000 km, 221.000 km en 783.000 km. en dan durft nog iemand te zeggen dat het geen goede auto’s zouden zijn.

  • Sytze Kloosterman

    Beste Eric, ik hoop van harte dat het prachtige merk “SAAB” een gezonde toekomst heeft. Ik bewonder de vechtlust van al degenen die betrokken zijn bij het voortbestaan van Saab.

  • Denis

    het enige waar Spyker ( Lees: Dhr. V. Muller ) altijd in heeft geexeleerd is het aantal negatieve publicaties en de zweem van onbetrouwbaarheid …. Saab kan beide missen