Verkoop auto met handtekening Arnold Schwarzenegger

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • John Smits

    Dit is het gevolg van een oproep die “the Governator” (http://twitter.com/Schwarzenegger) op twitter plaatste om meer inkomsten te generen. Iemand stelde voor om bijv. voertuigen die via de lokale “domeinen” verkocht werden van een handtekening te voorzien en zo de waarde op te krikken.