Staatssteun voor nieuwe Land Rover

Redactie Redactie
• Laatste update:

De subsidie wordt verleend uit het stimuleringsprogramma ‘Grant for Business Investment’ en staat los van de ondersteuningsmaatregelen voor de autobranche waar de Britse regering zich momenteel over buigt.

De totale kosten voor het project bedragen zo’n 400 miljoen pond. De nieuwe Land Rover wordt naar verwachting in de Engelse Halewood-fabriek geproduceerd, waar de Freelander 2 en Jaguar X-type van de band rollen.

Staatssteun voor nieuwe Land Rover | Automotive Online

Staatssteun voor nieuwe Land Rover

Redactie Redactie
• Laatste update:

De subsidie wordt verleend uit het stimuleringsprogramma ‘Grant for Business Investment’ en staat los van de ondersteuningsmaatregelen voor de autobranche waar de Britse regering zich momenteel over buigt.

De totale kosten voor het project bedragen zo’n 400 miljoen pond. De nieuwe Land Rover wordt naar verwachting in de Engelse Halewood-fabriek geproduceerd, waar de Freelander 2 en Jaguar X-type van de band rollen.