‘Opel sluit fabrieken’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door de financiële problemen bij het Amerikaanse moederbedrijf General Motors is Opel in de problemen gekomen. De Duitse fabrikant wil minder afhankelijk worden van GM en heeft de Duitse regering gevraagd om staatssteun.

Opel zou volgens Der Spiegel het plan om fabrieken te sluiten hebben voorgelegd aan de Duitse regering. Een alternatief plan voorziet in 3.500 ontslagen. Opel wil de salarissen van de overige werknemers drastisch verlagen.

‘Opel sluit fabrieken’ | Automotive Online

‘Opel sluit fabrieken’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door de financiële problemen bij het Amerikaanse moederbedrijf General Motors is Opel in de problemen gekomen. De Duitse fabrikant wil minder afhankelijk worden van GM en heeft de Duitse regering gevraagd om staatssteun.

Opel zou volgens Der Spiegel het plan om fabrieken te sluiten hebben voorgelegd aan de Duitse regering. Een alternatief plan voorziet in 3.500 ontslagen. Opel wil de salarissen van de overige werknemers drastisch verlagen.