Saab zelfstandig verder

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rechtbank
Een Zweedse rechtbank wijst op korte termijn een supervisor aan die boven het Saab-management komt te staan. Dat meldt Bloomberg. Deze supervisor moet Saab helpen om binnen drie maanden haar schulden met driekwart te verminderen. Na drie maanden beoordeelt de rechtbank of Saab levensvatbaar is. In dat geval wordt de periode van surseance met een jaar verlengd. Zo niet, dan liquideert de rechtbank het bedrijf. 

GM kondigde eerder deze week in haar reddingsplan aan Saab binnen een jaar af te willen stoten.

Saab zelfstandig verder | Automotive Online

Saab zelfstandig verder

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rechtbank
Een Zweedse rechtbank wijst op korte termijn een supervisor aan die boven het Saab-management komt te staan. Dat meldt Bloomberg. Deze supervisor moet Saab helpen om binnen drie maanden haar schulden met driekwart te verminderen. Na drie maanden beoordeelt de rechtbank of Saab levensvatbaar is. In dat geval wordt de periode van surseance met een jaar verlengd. Zo niet, dan liquideert de rechtbank het bedrijf. 

GM kondigde eerder deze week in haar reddingsplan aan Saab binnen een jaar af te willen stoten.