Column Paul de Vries

Column De Vries | Waarom online-only niet werkt

Column • Nu de wereld na de coronacrisis weer normaal wordt, werkt alleen online verkopen niet meer. Klanten willen graag nog even contact als ze voor een normale prijs kopen, zo signaleert columnist Paul de Vries.
Paul de Vries Paul de Vries
• Laatste update:
Paul de Vries
Paul de Vries, Expert online automotive retail en oprichter kennisplatform online autoverkoop #DCDW

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Column De Vries | Waarom online-only niet werkt | Automotive Online
Column Paul de Vries

Column De Vries | Waarom online-only niet werkt

Column • Nu de wereld na de coronacrisis weer normaal wordt, werkt alleen online verkopen niet meer. Klanten willen graag nog even contact als ze voor een normale prijs kopen, zo signaleert columnist Paul de Vries.
Paul de Vries Paul de Vries
• Laatste update:
Paul de Vries
Paul de Vries, Expert online automotive retail en oprichter kennisplatform online autoverkoop #DCDW

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.