Kennis en live demonstraties staan centraal tijdens Auto Prof

Oliebollenspecial • De vakbeurs vindt plaats van 31 januari tot en met 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Onder andere Snap-On Tools, Jifeline, Hella Gutmann en Autodistribution geven live demonstraties. (foto: Promedia)

Het grootste onafhankelijke automotive platform van Nederland, Auto Prof, staat  voor de deur! De vakbeurs vindt plaats van 31 januari tot en met 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar staat de vakbeurs in het teken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen.

Na een geslaagde editie afgelopen april, vindt Auto Prof weer vertrouwd plaats aan het begin van het jaar. Alle takken van sport uit de aftersales zijn aanwezig in Gorinchem. Van smeermiddelen, werkplaatsinrichting, banden, gereedschap tot aan carrosserie en lak. Grote namen als Autodistribution, Philips Automotive Lighting, Serenco, Snap-On Tools, Fuchs Service Equipment en Hofland Automaterialen zijn van de partij. Maar wij mogen ook nieuwe namen verwelkomen zoals Valvoline en E-coatings.”, aldus Malou Peters namens de organisatie van de vakbeurs. Dit jaar wordt het segment schadeherstel extra uitgelicht op de beurs met het nieuwe schadeherstelplein. Op het schadeherstelplein wordt het lakken, polijsten en repareren volop gedemonstreerd. Onder andere AkzoNobel met hun merk Wanda, Teamwise PDR & More, E-coatings en USI Nederland/PH Service hebben hier een plekje. USI Nederland/PH Service komt zelfs met een echte spuitcabine, waar ook daadwerkelijk auto-onderdelen gespoten zullen worden.

Kennis en demonstraties

Naast het schadeherstelplein, keert de Demo Arena – geïntroduceerd in 2022 – op een vernieuwde en interactieve wijze terug. Onder andere Snap-On Tools, Jifeline, Hella Gutmann en Autodistribution samen met GrupEina geven hier live demonstraties over uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard worden bezoekers zelf ook uitgedaagd om een storing op te lossen. Zoals bij eerdere edities staat kennisdeling wederom centraal via de welbekende kennisdomes midden op de beursvloer. Hot topics als EV, ADAS kalibratie, waterstoftechniek, conform SERMI werken, duurzaamheid en diagnose staan op het programma. Ook studenten zijn erg welkom op de beurs, de organisatie werkt nauw samen met universiteiten en scholen. Zo komt Green Team Twente naar Auto Prof met hun eigen gebouwde waterstofauto en sleutelen studenten live op de beursvloer.

AMT Awards

Uiteraard vindt ook dit jaar de uitreiking van de AMT Awards plaats. Maandenlang hebben studenten en professionals gestreden om verschillende titels, waaronder de ‘Autotechnicus van het Jaar’. De winnaars worden op dinsdag 31 januari om 18:30 uur tijdens een spetterende show op Auto Prof bekendgemaakt. Malou Peters: “Een bezoek aan de beurs mag natuurlijk ook gewoon leuk zijn! Wij hebben dit jaar weer een mini e-kart baan, verschillende race simulatoren en diverse winacties.” Dus waarom een bezoek brengen aan Auto Prof in Evenementenhal Gorinchem? In het kort, het is hét netwerkevenement voor de aftersales. Je kunt er bestaande zakenrelaties ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Je leert er alles over de innovaties en trends binnen de branche. Op de stands, tijdens het kennisprogramma en de vele productdemonstraties. Op naar Gorinchem op 31 januari, 1 februari of 2 februari 2023! Registreer je gratis met code MP2853 op www.autoprof-vakbeurs.nl/tickets.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kennis en live demonstraties staan centraal tijdens Auto Prof | Automotive Online

Kennis en live demonstraties staan centraal tijdens Auto Prof

Oliebollenspecial • De vakbeurs vindt plaats van 31 januari tot en met 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Onder andere Snap-On Tools, Jifeline, Hella Gutmann en Autodistribution geven live demonstraties. (foto: Promedia)

Het grootste onafhankelijke automotive platform van Nederland, Auto Prof, staat  voor de deur! De vakbeurs vindt plaats van 31 januari tot en met 2 februari 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar staat de vakbeurs in het teken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen.

Na een geslaagde editie afgelopen april, vindt Auto Prof weer vertrouwd plaats aan het begin van het jaar. Alle takken van sport uit de aftersales zijn aanwezig in Gorinchem. Van smeermiddelen, werkplaatsinrichting, banden, gereedschap tot aan carrosserie en lak. Grote namen als Autodistribution, Philips Automotive Lighting, Serenco, Snap-On Tools, Fuchs Service Equipment en Hofland Automaterialen zijn van de partij. Maar wij mogen ook nieuwe namen verwelkomen zoals Valvoline en E-coatings.”, aldus Malou Peters namens de organisatie van de vakbeurs. Dit jaar wordt het segment schadeherstel extra uitgelicht op de beurs met het nieuwe schadeherstelplein. Op het schadeherstelplein wordt het lakken, polijsten en repareren volop gedemonstreerd. Onder andere AkzoNobel met hun merk Wanda, Teamwise PDR & More, E-coatings en USI Nederland/PH Service hebben hier een plekje. USI Nederland/PH Service komt zelfs met een echte spuitcabine, waar ook daadwerkelijk auto-onderdelen gespoten zullen worden.

Kennis en demonstraties

Naast het schadeherstelplein, keert de Demo Arena – geïntroduceerd in 2022 – op een vernieuwde en interactieve wijze terug. Onder andere Snap-On Tools, Jifeline, Hella Gutmann en Autodistribution samen met GrupEina geven hier live demonstraties over uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard worden bezoekers zelf ook uitgedaagd om een storing op te lossen. Zoals bij eerdere edities staat kennisdeling wederom centraal via de welbekende kennisdomes midden op de beursvloer. Hot topics als EV, ADAS kalibratie, waterstoftechniek, conform SERMI werken, duurzaamheid en diagnose staan op het programma. Ook studenten zijn erg welkom op de beurs, de organisatie werkt nauw samen met universiteiten en scholen. Zo komt Green Team Twente naar Auto Prof met hun eigen gebouwde waterstofauto en sleutelen studenten live op de beursvloer.

AMT Awards

Uiteraard vindt ook dit jaar de uitreiking van de AMT Awards plaats. Maandenlang hebben studenten en professionals gestreden om verschillende titels, waaronder de ‘Autotechnicus van het Jaar’. De winnaars worden op dinsdag 31 januari om 18:30 uur tijdens een spetterende show op Auto Prof bekendgemaakt. Malou Peters: “Een bezoek aan de beurs mag natuurlijk ook gewoon leuk zijn! Wij hebben dit jaar weer een mini e-kart baan, verschillende race simulatoren en diverse winacties.” Dus waarom een bezoek brengen aan Auto Prof in Evenementenhal Gorinchem? In het kort, het is hét netwerkevenement voor de aftersales. Je kunt er bestaande zakenrelaties ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Je leert er alles over de innovaties en trends binnen de branche. Op de stands, tijdens het kennisprogramma en de vele productdemonstraties. Op naar Gorinchem op 31 januari, 1 februari of 2 februari 2023! Registreer je gratis met code MP2853 op www.autoprof-vakbeurs.nl/tickets.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.