DCDW Podcast 268: Abdellah El Habti van Pro-aankoopkeuringen.nl

William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:
Beeld: DCDW

Voorstellen: Abdellah El Habti

Mijn naam is Abdellah El Habti, ik ben 33 jaar en kom uit Oosterhout. Ik heb een hele grote passie voor auto’s en dat probeer ik verder te brengen en uit te voeren door middel van mijn bedrijf. Het probleem wat ik graag zou willen oplossen, is het probleem wat veel consumenten en autobedrijven hebben tijdens het proces voor het aanschaffen van een auto. Het kan natuurlijk zo zijn dat ze meer zekerheid zoeken dan alleen de garantiepakketten die door de autobedrijven worden aangeboden. Maar daarnaast kan het de autobedrijven juist weer helpen om de klant over de streep te trekken.

Ontzorgen van kopers

Ik heb een adviseursrol namens de koper. Ik begeleid de koper tijdens zijn/haar gehele klantreis voor het zoeken naar een nieuwe auto. Ik inspecteer de auto en ik begeleid in het sluiten van de deal. De klant kan vooraf een keuze maken of ze alleen het zoeken en de aankoopkeuring door mij willen laten doen of dat hij/zij ook wil dat ik de onderhandelingen op mij neem. Kortom, ik haal alles uit de kast om er een zo goed mogelijke deal uit te krijgen. Dat betekent niet dat er altijd wat van de prijs afgaat maar dat er in sommige gevallen bijvoorbeeld een gratis onderhoudsbeurt bij zit etc.

Relevantie van aankoopkeuringen

Bij grote merken zoals KIA die lange garantie geven, blijven aankoopkeuringen uiteraard interessant. Je komt altijd meer te weten over de gebruikte auto’s. De garantie zit vaak ook niet op de slijtagedelen. Soms lijkt een auto prima te zijn maar blijkt er achteraf toch dat de auto wel heel erg toe was aan een onderhoudsbeurt die echt in de papieren kan lopen.

https://www.dcdw.nl/podcast/abdellah-el-habti-van-proaankoopkeuringen-nl/partne

DCDW Podcast 268: Abdellah El Habti van Pro-aankoopkeuringen.nl | Automotive Online

DCDW Podcast 268: Abdellah El Habti van Pro-aankoopkeuringen.nl

William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:
Beeld: DCDW

Voorstellen: Abdellah El Habti

Mijn naam is Abdellah El Habti, ik ben 33 jaar en kom uit Oosterhout. Ik heb een hele grote passie voor auto’s en dat probeer ik verder te brengen en uit te voeren door middel van mijn bedrijf. Het probleem wat ik graag zou willen oplossen, is het probleem wat veel consumenten en autobedrijven hebben tijdens het proces voor het aanschaffen van een auto. Het kan natuurlijk zo zijn dat ze meer zekerheid zoeken dan alleen de garantiepakketten die door de autobedrijven worden aangeboden. Maar daarnaast kan het de autobedrijven juist weer helpen om de klant over de streep te trekken.

Ontzorgen van kopers

Ik heb een adviseursrol namens de koper. Ik begeleid de koper tijdens zijn/haar gehele klantreis voor het zoeken naar een nieuwe auto. Ik inspecteer de auto en ik begeleid in het sluiten van de deal. De klant kan vooraf een keuze maken of ze alleen het zoeken en de aankoopkeuring door mij willen laten doen of dat hij/zij ook wil dat ik de onderhandelingen op mij neem. Kortom, ik haal alles uit de kast om er een zo goed mogelijke deal uit te krijgen. Dat betekent niet dat er altijd wat van de prijs afgaat maar dat er in sommige gevallen bijvoorbeeld een gratis onderhoudsbeurt bij zit etc.

Relevantie van aankoopkeuringen

Bij grote merken zoals KIA die lange garantie geven, blijven aankoopkeuringen uiteraard interessant. Je komt altijd meer te weten over de gebruikte auto’s. De garantie zit vaak ook niet op de slijtagedelen. Soms lijkt een auto prima te zijn maar blijkt er achteraf toch dat de auto wel heel erg toe was aan een onderhoudsbeurt die echt in de papieren kan lopen.

https://www.dcdw.nl/podcast/abdellah-el-habti-van-proaankoopkeuringen-nl/partne