SLIM mechanisch sleutelbeheer

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: Traka

Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van autodealers en onderhoudsbedrijven is TrakaMEC de kosteneffectieve sleutelbeheeroplossing voor automotive bedrijven. Het is een zeer kosteneffectief en robuust mechanisch sleutelbeheersysteem.

TrakaMEC is het veiligste en rendabelste mechanische sleutelbeheersysteem op de markt. TrakaMEC biedt twee varianten van sleutelkasten, namelijk Supreme en Lite, plus een reeks accessoires. De Supreme uitvoering heeft een extra robuuste behuizing en is uitgerust met een Code Handle slot, welke uitsluitend met een pincode te openen is.

De geplaatste sleutelpins in kunnen alleen uitgenomen worden door het plaatsen van een gebruikerpin naast desbetreffende sleutelpin. Zo heeft u altijd een goed overzicht van welke sleutels zijn uitgenomen en door wie. Dit scheelt veel tijd aan procedures en zoeken om nog maar te zwijgen over de duplicatiekosten van zoekgeraakte sleutels.

De systemen zijn verkrijgbaar in verschillende grootten waarbij de kleinste een capaciteit heeft van 50 posities en de grootste 300 posities. In de TrakaMEC Lite M-serie kunnen ook kentekenplaten worden bewaard. Zo kunt u tot 10 kentekenplaten in één kast (5 sets) beheren.

De TrakaMEC systemen zijn eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen. Evenals het bestelproces, dat uitsluitend online gaat via: www.trakamec.nl.

Traka is de wereldleider in intelligent beheeroplossingen voor sleutels en bedrijfsmiddelen. Traka is onderdeel van ASSA ABLOY Global Solutions, een organisatie die wereldwijd begaan is met de veiligheid van mensen. Als de wereldwijde marktleider in de beveiligingstechnologie blijft ASSA ABLOY innovatieve oplossingen creëren die de ervaringen van eindgebruikers overtreffen.

SLIM mechanisch sleutelbeheer | Automotive Online

SLIM mechanisch sleutelbeheer

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: Traka

Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van autodealers en onderhoudsbedrijven is TrakaMEC de kosteneffectieve sleutelbeheeroplossing voor automotive bedrijven. Het is een zeer kosteneffectief en robuust mechanisch sleutelbeheersysteem.

TrakaMEC is het veiligste en rendabelste mechanische sleutelbeheersysteem op de markt. TrakaMEC biedt twee varianten van sleutelkasten, namelijk Supreme en Lite, plus een reeks accessoires. De Supreme uitvoering heeft een extra robuuste behuizing en is uitgerust met een Code Handle slot, welke uitsluitend met een pincode te openen is.

De geplaatste sleutelpins in kunnen alleen uitgenomen worden door het plaatsen van een gebruikerpin naast desbetreffende sleutelpin. Zo heeft u altijd een goed overzicht van welke sleutels zijn uitgenomen en door wie. Dit scheelt veel tijd aan procedures en zoeken om nog maar te zwijgen over de duplicatiekosten van zoekgeraakte sleutels.

De systemen zijn verkrijgbaar in verschillende grootten waarbij de kleinste een capaciteit heeft van 50 posities en de grootste 300 posities. In de TrakaMEC Lite M-serie kunnen ook kentekenplaten worden bewaard. Zo kunt u tot 10 kentekenplaten in één kast (5 sets) beheren.

De TrakaMEC systemen zijn eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen. Evenals het bestelproces, dat uitsluitend online gaat via: www.trakamec.nl.

Traka is de wereldleider in intelligent beheeroplossingen voor sleutels en bedrijfsmiddelen. Traka is onderdeel van ASSA ABLOY Global Solutions, een organisatie die wereldwijd begaan is met de veiligheid van mensen. Als de wereldwijde marktleider in de beveiligingstechnologie blijft ASSA ABLOY innovatieve oplossingen creëren die de ervaringen van eindgebruikers overtreffen.