Toekomstige besparing nu al direct op uw rekening

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: Shutterstock

Wat houdt onze aanbieding in

Laat ons een kosteloos document output assessment uitvoeren, eventueel op afstand als u dat liever heeft.

Wij maken een uitgebreide analyse van uw printerpark om verbeterpunten ten aanzien van Total Cost of Ownership (TCO), beveiliging, printbeleid, lifecycle management te kunnen voorstellen. De directe en indirecte kosten worden verzameld en geanalyseerd en de aanwezige machines in kaart gebracht.

Naar aanleiding van ons onderzoek stellen wij kostenbesparende maatregelen voor en bepalen de waarde van de besparing. Bij aanvang van de nieuwe overeenkomst wordt deze besparing in één keer aan u uitgekeerd in de vorm van een creditnota. Hierdoor krijgt u direct extra liquiditeit tot uw beschikking.

Rekenvoorbeeld:

Uw directe kosten gerelateerd aan printen zijn € 2.500,-. Naar aanleiding van het document output assessment realiseren wij een maandelijkse besparing van 20%.

Uw totale besparing is: 72 x € 500 = € 36.000,- (bij een looptijd van 72 maanden).

Bij aanvang van de nieuwe overeenkomst blijven de maandelijkse kosten gelijk (in dit voorbeeld € 2.500,-) en krijgt u direct de beschikking over uw totale besparing over de hele looptijd van het contract, namelijk € 36.000,-. U stuurt ons hiervoor een factuur en u kunt het bedrag direct naar eigen inzicht besteden.

Welke besparing kunnen wij voor u realiseren?

Uiteraard is het bovenstaande rekenvoorbeeld gebaseerd op één organisatie. Er zijn verschillende uitkomsten mogelijk. Iedere onderneming is uniek en heeft specifieke eisen en wensen.

Neem nu contact met ons op zodat wij vrijblijvend de hoogte van uw persoonlijke extra liquiditeit kunnen berekenen!