Betere leads. Sneller verkopen. ViaBOVAG.nl.

Romy Wielinga Romy Wielinga
Beeld: Bovemij

“Ons doel is BOVAG-leden helpen meer te verdienen. Dat betekent dat occasionadvertenties daadwerkelijk iets moeten opleveren”, benadrukt directeur Wouter van Kesteren. “Met pay per lead zijn de advertentiekosten voor autobedrijven direct gerelateerd aan de verkoopkansen. De druk om te presteren ligt duidelijk bij ons.” 

Miljoen bezoekers per maand

“Onze eerlijke all-in prijzen en zekerheden als de BOVAG-Garantie en BOVAG-Omruilgarantie zorgen voor hoge waardering bij consumenten. Daarnaast zit ons portaal technisch gewoon heel goed in elkaar”, vervolgt Van Kesteren. “Inmiddels hebben we maandelijks zo’n miljoen bezoekers, die meer dan drie ‘bewegingen’ maken, zoals een click of een search. In 2020 gaan we de consument nog verder voor ons winnen én openen we ons platform voor motoren, e-bikes en andere mobiliteitsdiensten”.

Pak-je korting

Profiteer tijdens de feestmaanden van extra voordeel: stap nu in of verleng uw contract voor het einde van het jaar en ontvang korting op uw leads in 2020. Tijd is geld!

Ga voor meer informatie naar: https://mijn.bovag.nl/viabovag

Betere leads. Sneller verkopen. ViaBOVAG.nl. | Automotive Online

Betere leads. Sneller verkopen. ViaBOVAG.nl.

Romy Wielinga Romy Wielinga
Beeld: Bovemij

“Ons doel is BOVAG-leden helpen meer te verdienen. Dat betekent dat occasionadvertenties daadwerkelijk iets moeten opleveren”, benadrukt directeur Wouter van Kesteren. “Met pay per lead zijn de advertentiekosten voor autobedrijven direct gerelateerd aan de verkoopkansen. De druk om te presteren ligt duidelijk bij ons.” 

Miljoen bezoekers per maand

“Onze eerlijke all-in prijzen en zekerheden als de BOVAG-Garantie en BOVAG-Omruilgarantie zorgen voor hoge waardering bij consumenten. Daarnaast zit ons portaal technisch gewoon heel goed in elkaar”, vervolgt Van Kesteren. “Inmiddels hebben we maandelijks zo’n miljoen bezoekers, die meer dan drie ‘bewegingen’ maken, zoals een click of een search. In 2020 gaan we de consument nog verder voor ons winnen én openen we ons platform voor motoren, e-bikes en andere mobiliteitsdiensten”.

Pak-je korting

Profiteer tijdens de feestmaanden van extra voordeel: stap nu in of verleng uw contract voor het einde van het jaar en ontvang korting op uw leads in 2020. Tijd is geld!

Ga voor meer informatie naar: https://mijn.bovag.nl/viabovag