Paul de Vries: over hoe om te gaan met leads

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Afgelopen weken schoven ondernemers en directeuren uit diverse geledingen van de branche aan bij hoofdredacteur Luberto van Buiten in het Bovag Café in Bunnik. Om terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar 2017. Deze Automotive Jaargesprekken zijn een nieuw video-initiatief van vakblad Automotive.

In de komende dagen vindt u in onze rubriek Partnercontent de gesprekken met Paul de Vries (Marktplaats/DCDW), Jurgen Vugts (Autoscout24 / Autotrader), Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek&Partners), Coen Post (Bovemij), Nancy Poeran (Innovam), Joost Lapidaire (Ambition Manager), Rolf van Essen (Biddo), Siem Klapwijk (S&H Tyres), Niels van de Ven en Jeff Hendriks (namens VOC).

Paul de Vries: over hoe om te gaan met leads | Automotive Online

Paul de Vries: over hoe om te gaan met leads

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Afgelopen weken schoven ondernemers en directeuren uit diverse geledingen van de branche aan bij hoofdredacteur Luberto van Buiten in het Bovag Café in Bunnik. Om terug te blikken op het afgelopen jaar, en vooruit te kijken naar 2017. Deze Automotive Jaargesprekken zijn een nieuw video-initiatief van vakblad Automotive.

In de komende dagen vindt u in onze rubriek Partnercontent de gesprekken met Paul de Vries (Marktplaats/DCDW), Jurgen Vugts (Autoscout24 / Autotrader), Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek&Partners), Coen Post (Bovemij), Nancy Poeran (Innovam), Joost Lapidaire (Ambition Manager), Rolf van Essen (Biddo), Siem Klapwijk (S&H Tyres), Niels van de Ven en Jeff Hendriks (namens VOC).