Bas Verbeek nieuwe eigenaar BCS Arie Schouten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je werkte tien jaar als accountmanager, onder andere bij dealerholding Broekhuis; waarom begin je voor jezelf?

Ik kom uit een ondernemersnest en loop al jaren rond met het idee om voor mezelf te beginnen. Broekhuis is een mooi bedrijf en ik heb er met veel plezier gewerkt. Maar als werknemer zag ik vaak dingen waarvan ik vond dat ze beter konden. Daarom besloot ik deze stap te wagen.

Lag je ambitie bij een universeel autobedrijf?

Ja. Ik wilde geen hal met occasions, maar een fullservicebedrijf met een goede werkplaats. Een merkdealerschap heb ik nooit overwogen; ik heb gezien wat het met je bedrijf doet als je gebonden bent aan de strakke importeurseisen. We zijn natuurlijk wel aangesloten bij Bosch Car Service en dat brengt ook wel wat verplichtingen met zich mee. 

Wat zijn je plannen met autobedrijf Schouten? 

Vooral zorgen voor de continuïteit die dit bedrijf nodig heeft. De naam blijft daarom voorlopig hetzelfde. We willen de klanten en het personeel vasthouden. Geleidelijk wil ik naast de personenauto’s ook wat meer met bedrijfswagens gaan doen, daar zit een deel van mijn ervaring. Verder viel me op dat Opel een prominente plaats inneemt in het bedrijf, ik wil graag een bredere merkportfolio.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bas Verbeek nieuwe eigenaar BCS Arie Schouten | Automotive Online

Bas Verbeek nieuwe eigenaar BCS Arie Schouten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je werkte tien jaar als accountmanager, onder andere bij dealerholding Broekhuis; waarom begin je voor jezelf?

Ik kom uit een ondernemersnest en loop al jaren rond met het idee om voor mezelf te beginnen. Broekhuis is een mooi bedrijf en ik heb er met veel plezier gewerkt. Maar als werknemer zag ik vaak dingen waarvan ik vond dat ze beter konden. Daarom besloot ik deze stap te wagen.

Lag je ambitie bij een universeel autobedrijf?

Ja. Ik wilde geen hal met occasions, maar een fullservicebedrijf met een goede werkplaats. Een merkdealerschap heb ik nooit overwogen; ik heb gezien wat het met je bedrijf doet als je gebonden bent aan de strakke importeurseisen. We zijn natuurlijk wel aangesloten bij Bosch Car Service en dat brengt ook wel wat verplichtingen met zich mee. 

Wat zijn je plannen met autobedrijf Schouten? 

Vooral zorgen voor de continuïteit die dit bedrijf nodig heeft. De naam blijft daarom voorlopig hetzelfde. We willen de klanten en het personeel vasthouden. Geleidelijk wil ik naast de personenauto’s ook wat meer met bedrijfswagens gaan doen, daar zit een deel van mijn ervaring. Verder viel me op dat Opel een prominente plaats inneemt in het bedrijf, ik wil graag een bredere merkportfolio.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.