Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2014 heb je een jaar in Parijs gewerkt voor De Lage Landen. Heb je kunnen genieten van de Franse levensstijl?

Het was een interimfunctie, waarbij ik op maandagochtend naar Parijs vertrok en op donderdagavond weer terug naar Nederland ging. Het was sowieso een unieke ervaring voor wat betreft mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb veel geleerd over het omgaan met andere culturen. Ik kwam als nieuweling binnen, niemand kende mij, dus ik moest helemaal opnieuw beginnen. Dat was een leuke uitdaging. Ik ben graag onder de mensen en vind het leuk om het maximale uit een team te halen. Vaak kijken leidinggevenden naar wat er niet goed gaat bij een werknemer en proberen dat te verbeteren. Ik wil mensen juist nog beter maken in waar ze goed in zijn. Een spits ga je immers ook niet leren verdedigen.

Ben je in je vrije tijd ook een teamspeler?

Ik heb wel een seizoenskaart van een team: Ajax. Ik probeer iedere thuiswedstrijd mee te pakken. Of dat komend seizoen ook nog zo blijft, weet ik niet.

Heeft dat te maken met de impact van je nieuwe baan bij Arval?

Dat zal ook een intensieve baan zijn, maar daarnaast ben ik gestart met de Nyenrode-opleiding tot register controller. Het wordt denk ik nog best een uitdaging om die twee te combineren. Ik heb nog anderhalf jaar te gaan – als het volgens plan verloopt. Om de twee weken heb ik zestien uur college. De voorbereidingen daarvoor nemen net zoveel tijd in beslag, dus de studielast is ongeveer zestien uur per week. Gelukkig krijg ik de volle steun van thuis. Het betekent in de praktijk dat ik me iets vaker moet afzonderen om op de studie te focussen.

Als er dan tijd overblijft, wat doe je dan?

Mijn vriendin en ik vinden het leuk om samen te koken. Glaasje wijn erbij, vaak nodigen we vrienden uit. Daarnaast speel ik golf. Echt voor de lol, ik speel handicap 54, dat zegt wel wat over mijn niveau. Ik vind dat het me helpt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Als het een keer niet lekker gaat op de baan, moet je jezelf leren op te peppen om door te gaan. Dat neem je weer mee in het leven buiten de golfbaan. Ook gaan we graag weekendjes weg. Laatst zijn we nog naar Barcelona geweest. Daar hebben we het cultuur snuiven afgewisseld met lekker eten en drinken.

En zijn er dan ook nog plannen voor de zomer?

Eind juni gaan we een weekje naar Valencia en in de zomer gaan we met de auto door Italië toeren. Hoog op onze wensenlijst staat een West Coast Tour in Noord-Amerika, maar omdat ik een nieuwe baan heb en er nog examens aankomen, is het fijn als ik wat flexibeler kan zijn. Van Bali, of een ander deel van Indonesië, wil ik ook nog meer zien. Ik ben er acht jaar geleden geweest en raakte zeer onder de indruk van de sfeer in het land en de gemoedelijkheid van de bevolking.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe post | Automotive Online

Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2014 heb je een jaar in Parijs gewerkt voor De Lage Landen. Heb je kunnen genieten van de Franse levensstijl?

Het was een interimfunctie, waarbij ik op maandagochtend naar Parijs vertrok en op donderdagavond weer terug naar Nederland ging. Het was sowieso een unieke ervaring voor wat betreft mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb veel geleerd over het omgaan met andere culturen. Ik kwam als nieuweling binnen, niemand kende mij, dus ik moest helemaal opnieuw beginnen. Dat was een leuke uitdaging. Ik ben graag onder de mensen en vind het leuk om het maximale uit een team te halen. Vaak kijken leidinggevenden naar wat er niet goed gaat bij een werknemer en proberen dat te verbeteren. Ik wil mensen juist nog beter maken in waar ze goed in zijn. Een spits ga je immers ook niet leren verdedigen.

Ben je in je vrije tijd ook een teamspeler?

Ik heb wel een seizoenskaart van een team: Ajax. Ik probeer iedere thuiswedstrijd mee te pakken. Of dat komend seizoen ook nog zo blijft, weet ik niet.

Heeft dat te maken met de impact van je nieuwe baan bij Arval?

Dat zal ook een intensieve baan zijn, maar daarnaast ben ik gestart met de Nyenrode-opleiding tot register controller. Het wordt denk ik nog best een uitdaging om die twee te combineren. Ik heb nog anderhalf jaar te gaan – als het volgens plan verloopt. Om de twee weken heb ik zestien uur college. De voorbereidingen daarvoor nemen net zoveel tijd in beslag, dus de studielast is ongeveer zestien uur per week. Gelukkig krijg ik de volle steun van thuis. Het betekent in de praktijk dat ik me iets vaker moet afzonderen om op de studie te focussen.

Als er dan tijd overblijft, wat doe je dan?

Mijn vriendin en ik vinden het leuk om samen te koken. Glaasje wijn erbij, vaak nodigen we vrienden uit. Daarnaast speel ik golf. Echt voor de lol, ik speel handicap 54, dat zegt wel wat over mijn niveau. Ik vind dat het me helpt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Als het een keer niet lekker gaat op de baan, moet je jezelf leren op te peppen om door te gaan. Dat neem je weer mee in het leven buiten de golfbaan. Ook gaan we graag weekendjes weg. Laatst zijn we nog naar Barcelona geweest. Daar hebben we het cultuur snuiven afgewisseld met lekker eten en drinken.

En zijn er dan ook nog plannen voor de zomer?

Eind juni gaan we een weekje naar Valencia en in de zomer gaan we met de auto door Italië toeren. Hoog op onze wensenlijst staat een West Coast Tour in Noord-Amerika, maar omdat ik een nieuwe baan heb en er nog examens aankomen, is het fijn als ik wat flexibeler kan zijn. Van Bali, of een ander deel van Indonesië, wil ik ook nog meer zien. Ik ben er acht jaar geleden geweest en raakte zeer onder de indruk van de sfeer in het land en de gemoedelijkheid van de bevolking.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.