Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

U heeft inmiddels een mooi CV opgebouwd, maar wat was uw eerste baan?

Na mijn militaire dienstplicht heb ik vrijwillig bijgetekend en werd uitgezonden naar het voormalig Joegoslavië toen ik een jaar of negentien was. Ik zag geen uitgebreide toekomst in het leger voor mezelf, maar het was een mooie ervaring. In het leger word je sneller volwassen, je gaat het leven nog meer waarderen en krijgt er discipline van. Dat laatste heb ik sowieso van huis uit meegekregen, maar in een overlevingssituatie heb je geen keuze.

Werd er thuis zo hard gewerkt dan?

Ik ben een nakomertje. Mijn moeder kreeg mij op haar 41ste, het was een hele andere tijd. Mijn ouders hebben allebei de oorlog nog meegemaakt. Ik moest zelf overal voor zorgen. Zakgeld bestond bijvoorbeeld niet, daar moest je zelf voor werken. Mijn opvoeding was redelijk streng, ik moest op tijd thuis zijn, er mocht weinig.

Inmiddels bepaalt u al enige tijd zelf de regels. Hoe wordt de vrije tijd tegenwoordig besteed?

Ik ben redelijk sportief. In het weekend sta ik regelmatig rond half 8 op, drink twee espresso's en ga een uurtje hardlopen. Ook als ik het op zaterdagavond net iets later heb gemaakt. Ik doe vrijwel nooit mee aan georganiseerde hardloopwedstrijden. Dat draait vooral om wachten. Een hele dag leef je dan toe naar een naar iets wat ik iedere dag kan doen. Om de spieren zo nu en dan ook te ontspannen doe ik aan hot yoga.

Wordt er nog meer ontspannen?

Jazeker, ik zoek vaak de gezelligheid op in het weekend ga ik ook graag dineren en lunchen met vrienden. Of een wijntje drinken. Ik probeer zo veel mogelijk te ontspannen, maar ook in het privéleven zijn er natuurlijk verplichtingen zoals het huishouden.

Wat zijn dit jaar de vakantieplannen?

Ik ben niet zo'n skiër, dus in het wintersportseizoen resi ik niet af naar de sneeuw. Geef mij maar zon en warmte. Regelmatig ga ik naar Toscane in Italië. Ik heb een groep Italiaanse vrienden, die ik ooit tijdens mijn vakantie in Italië heb leren kennen. Paolo, die op zijn eigen terrein vakantiehuisjes verhuurt, is inmiddels een goede vriend geworden. Daar omheen is een vriendengroep ontstaan. Een aantal van hen zijn ook woonachtig in Polen, weekendjes naar Polen en Italië staan daarom het hele jaar door op mijn agenda.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe post | Automotive Online

Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

U heeft inmiddels een mooi CV opgebouwd, maar wat was uw eerste baan?

Na mijn militaire dienstplicht heb ik vrijwillig bijgetekend en werd uitgezonden naar het voormalig Joegoslavië toen ik een jaar of negentien was. Ik zag geen uitgebreide toekomst in het leger voor mezelf, maar het was een mooie ervaring. In het leger word je sneller volwassen, je gaat het leven nog meer waarderen en krijgt er discipline van. Dat laatste heb ik sowieso van huis uit meegekregen, maar in een overlevingssituatie heb je geen keuze.

Werd er thuis zo hard gewerkt dan?

Ik ben een nakomertje. Mijn moeder kreeg mij op haar 41ste, het was een hele andere tijd. Mijn ouders hebben allebei de oorlog nog meegemaakt. Ik moest zelf overal voor zorgen. Zakgeld bestond bijvoorbeeld niet, daar moest je zelf voor werken. Mijn opvoeding was redelijk streng, ik moest op tijd thuis zijn, er mocht weinig.

Inmiddels bepaalt u al enige tijd zelf de regels. Hoe wordt de vrije tijd tegenwoordig besteed?

Ik ben redelijk sportief. In het weekend sta ik regelmatig rond half 8 op, drink twee espresso's en ga een uurtje hardlopen. Ook als ik het op zaterdagavond net iets later heb gemaakt. Ik doe vrijwel nooit mee aan georganiseerde hardloopwedstrijden. Dat draait vooral om wachten. Een hele dag leef je dan toe naar een naar iets wat ik iedere dag kan doen. Om de spieren zo nu en dan ook te ontspannen doe ik aan hot yoga.

Wordt er nog meer ontspannen?

Jazeker, ik zoek vaak de gezelligheid op in het weekend ga ik ook graag dineren en lunchen met vrienden. Of een wijntje drinken. Ik probeer zo veel mogelijk te ontspannen, maar ook in het privéleven zijn er natuurlijk verplichtingen zoals het huishouden.

Wat zijn dit jaar de vakantieplannen?

Ik ben niet zo'n skiër, dus in het wintersportseizoen resi ik niet af naar de sneeuw. Geef mij maar zon en warmte. Regelmatig ga ik naar Toscane in Italië. Ik heb een groep Italiaanse vrienden, die ik ooit tijdens mijn vakantie in Italië heb leren kennen. Paolo, die op zijn eigen terrein vakantiehuisjes verhuurt, is inmiddels een goede vriend geworden. Daar omheen is een vriendengroep ontstaan. Een aantal van hen zijn ook woonachtig in Polen, weekendjes naar Polen en Italië staan daarom het hele jaar door op mijn agenda.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.