Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ze hebben nog geen directe plannen om samen te gaan wonen.

Directeur bij het bedrijf van je vader (Derk, red). Was dat altijd al de bedoeling?

Nee, niet echt. Ik werkte in Parijs bij een vastgoedbank. Na mijn studie Finance en vastgoed aan de Erasmus Universiteit leek me dat een mooie stap. Maar veel verantwoordelijkheden en bevoegdheden had ik niet. En het zit denk ik toch in onze genen om de leiding te willen nemen.

Bevalt het?

Zeker. Ik moet hier ook vechten voor mijn plek. Maar ik heb veel bevoegdheden en geniet van het werken met mensen van verschillende pluimage. Bij een bank lijkt iedereen veel op elkaar, hier heb je monteurs, verkopers, administrateurs en managers. Je werkt met iedereen samen en bent samen continu op zoek naar verbeteringen.

Dus je blijft nog wel wat jaren in de autobranche hangen?

Zoals het er nu uitziet, zeker. Het hangt natuurlijk van veel factoren af, maar ik zou het absoluut geen straf vinden. Ik heb in mijn tijd buiten het autobedrijf geleerd dat het gras bij de buren echt niet groener is.

Je woont in Breda, heb je nu nog wel tijd om te genieten van die bruisende stad?

Zeker. Mijn functie is veranderd, maar ik werk nog net zo hard als ik al deed. Ik hoop dat ik ook in de toekomst tijd overhoud voor mijn privéleven.

Ik neem aan dat je die tijd nodig hebt om naar Parijs te gaan?

Ik probeer om de week naar Parijs te gaan. En dat gaat prima. Uiteraard ga ik vooral in de weekenden. Dat betekent wel dat ik niet altijd kan meespelen in mijn hockeyteam, terwijl ik op zich nog best een fanatieke hockeyer ben. Doordeweeks ga ik minstens één keer trainen.

Geen vriendin thuis, dus je bestelt iedere dag eten?

Nooit. Ik probeer iedere dag te koken. En als dat niet lukt, ga ik in een restaurant eten. Ik heb een hekel aan fastfood. Ik ben dan toch te veel een Bourgondiër. Met vrienden sparen we om af en toe ook echt luxe uit eten te kunnen gaan. Daar genieten we echt van.

Doe je aan nog meer sporten?

Ik ski al bijna mijn hele leven. Ik neem iedere wintersport nog steeds les. Samen met een leraar, offpiste. De energie die het kost om ergens te komen, ben je direct vergeten als je de verse sneeuw voelt en de prachtige natuur om je heen hebt. Verder zeil ik graag, ik heb in Frankrijk, waar wij een vakantiehuis hebben, zeilles gegeven op een catamaran. Maar met mijn vriendin ben ik twee jaar geleden een kleine maand naar Vietnam geweest, daar geniet ik ook van.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe post | Automotive Online

Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ze hebben nog geen directe plannen om samen te gaan wonen.

Directeur bij het bedrijf van je vader (Derk, red). Was dat altijd al de bedoeling?

Nee, niet echt. Ik werkte in Parijs bij een vastgoedbank. Na mijn studie Finance en vastgoed aan de Erasmus Universiteit leek me dat een mooie stap. Maar veel verantwoordelijkheden en bevoegdheden had ik niet. En het zit denk ik toch in onze genen om de leiding te willen nemen.

Bevalt het?

Zeker. Ik moet hier ook vechten voor mijn plek. Maar ik heb veel bevoegdheden en geniet van het werken met mensen van verschillende pluimage. Bij een bank lijkt iedereen veel op elkaar, hier heb je monteurs, verkopers, administrateurs en managers. Je werkt met iedereen samen en bent samen continu op zoek naar verbeteringen.

Dus je blijft nog wel wat jaren in de autobranche hangen?

Zoals het er nu uitziet, zeker. Het hangt natuurlijk van veel factoren af, maar ik zou het absoluut geen straf vinden. Ik heb in mijn tijd buiten het autobedrijf geleerd dat het gras bij de buren echt niet groener is.

Je woont in Breda, heb je nu nog wel tijd om te genieten van die bruisende stad?

Zeker. Mijn functie is veranderd, maar ik werk nog net zo hard als ik al deed. Ik hoop dat ik ook in de toekomst tijd overhoud voor mijn privéleven.

Ik neem aan dat je die tijd nodig hebt om naar Parijs te gaan?

Ik probeer om de week naar Parijs te gaan. En dat gaat prima. Uiteraard ga ik vooral in de weekenden. Dat betekent wel dat ik niet altijd kan meespelen in mijn hockeyteam, terwijl ik op zich nog best een fanatieke hockeyer ben. Doordeweeks ga ik minstens één keer trainen.

Geen vriendin thuis, dus je bestelt iedere dag eten?

Nooit. Ik probeer iedere dag te koken. En als dat niet lukt, ga ik in een restaurant eten. Ik heb een hekel aan fastfood. Ik ben dan toch te veel een Bourgondiër. Met vrienden sparen we om af en toe ook echt luxe uit eten te kunnen gaan. Daar genieten we echt van.

Doe je aan nog meer sporten?

Ik ski al bijna mijn hele leven. Ik neem iedere wintersport nog steeds les. Samen met een leraar, offpiste. De energie die het kost om ergens te komen, ben je direct vergeten als je de verse sneeuw voelt en de prachtige natuur om je heen hebt. Verder zeil ik graag, ik heb in Frankrijk, waar wij een vakantiehuis hebben, zeilles gegeven op een catamaran. Maar met mijn vriendin ben ik twee jaar geleden een kleine maand naar Vietnam geweest, daar geniet ik ook van.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.