Automotive gala 2016′

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ditmaal werd niet de Manager, maar deCompany of the Year gekozen.

Het thema van dit jaar luidde Connect, omdat iedereen de mond vol heeft van de connected car en internet of things, maar ook omdat het Automotive Gala draait om het verbinden van mensen uit alle geledingen van de autobranche. Tijdens het evenement werden de bezoekers aangespoord om bij één van de aanwezige Gopro's een mooie foto te schieten – liefst met een nieuwe relatie. Zakelijk, bedoelen we dan natuurlijk.

De ruim 170 aanwezigen – topmanagers uit de autobranche waarvan velen met hun partner – zagen in Bilderberghotel 't Speulderbos in Garderen hoe de Broekhuis Groep uiteindelijk de eerste Innovam-RDC Automotive Company of the Year Award won.

Er was dit jaar ook een gloednieuwe verkiezing, namelijk die voor het grootste managementtalent. Sander Jansen van Opel Nederland ging met deze titel aan de haal. Maar buiten de quiz, spellen en awards draait een Gala-avond natuurlijk om een heerlijk diner en goede gesprekken. En die waren er volop. Wij voelen ons als gastheer altijd weer vereerd dat al die managers en hun vrouwen zich speciaal voor deze gelegenheid in gala steken. Dat het evenement wederom is geslaagd, is natuurlijk ook te danken aan onze hoofdsponsors Innovam en RDC, en aan subsponsors KPMG, Heiwegen Consultancy en Bilderberg.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Automotive gala 2016′ | Automotive Online

Automotive gala 2016′

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ditmaal werd niet de Manager, maar deCompany of the Year gekozen.

Het thema van dit jaar luidde Connect, omdat iedereen de mond vol heeft van de connected car en internet of things, maar ook omdat het Automotive Gala draait om het verbinden van mensen uit alle geledingen van de autobranche. Tijdens het evenement werden de bezoekers aangespoord om bij één van de aanwezige Gopro's een mooie foto te schieten – liefst met een nieuwe relatie. Zakelijk, bedoelen we dan natuurlijk.

De ruim 170 aanwezigen – topmanagers uit de autobranche waarvan velen met hun partner – zagen in Bilderberghotel 't Speulderbos in Garderen hoe de Broekhuis Groep uiteindelijk de eerste Innovam-RDC Automotive Company of the Year Award won.

Er was dit jaar ook een gloednieuwe verkiezing, namelijk die voor het grootste managementtalent. Sander Jansen van Opel Nederland ging met deze titel aan de haal. Maar buiten de quiz, spellen en awards draait een Gala-avond natuurlijk om een heerlijk diner en goede gesprekken. En die waren er volop. Wij voelen ons als gastheer altijd weer vereerd dat al die managers en hun vrouwen zich speciaal voor deze gelegenheid in gala steken. Dat het evenement wederom is geslaagd, is natuurlijk ook te danken aan onze hoofdsponsors Innovam en RDC, en aan subsponsors KPMG, Heiwegen Consultancy en Bilderberg.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.