Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij woont in Den Haag met zijn zoontje Ben (8), maar is als geboren Rotterdammer fan van Feyenoord.

Bent u nog op vakantie gegaan voordat u van start ging bij Autotrack?

Dat leek mij inderdaad een goed idee. Ik ben met mijn zoontje naar Spanje geweest en heb daar een zon-, zee- en strandvakantie gehad. Het was er behoorlijk warm, maar met het relaxte Spaanse tempo goed te doen: alles op het gemak, uitgebreid lunchen en lang tafelen.

Dus jullie vermaken je wel samen?

Zeker, we waren tijdens de vakantie ook vaak op het strand te vinden, heerlijk zwemmen en een balletje trappen. Thuis in Nederland sta ik op zaterdag altijd langs de lijn om hem aan te moedigen tijdens de voetbalwedstrijd. Zelf voetbal ik niet meer, maar ik ga regelmatig naar een wedstrijd van Feyenoord.

Doet u nog wel aan sport?

Sporten is voor mij een goede manier om te ontspannen. Iedere week ga ik hardlopen en wielrennen. Ik ben een echte duurloper, maar na een zware blessure heb ik ook het wielrennen ontdekt. Dat is minder zwaar voor je gewrichten dan hardlopen. Ik sport altijd zonder muziek, dan kan ik helder nadenken en ontstaan er ook vaak goede ideeën.

Doet u dan ook mee aan bijvoorbeeld loopevenementen?

Ik heb een paar keer de marathon gelopen: twee keer in Rotterdam, een keer Amsterdam en Berlijn. Daarnaast veel halve marathons. Op eigen initiatief leg ik ook langere afstanden af. Zo ben ik laatst nog met lekker weer gaan wielrennen van Den Haag naar Zandvoort, over de fietspaden die dwars door de duinen gaan. En een andere keer schiet ik vanuit Den Haag het Groene Hart in.

Nu gaat u aan de slag bij Autotrack. Ze kennen u daar al langer dan vandaag toch?

Ik werkte al als consultant ad interim bij Tweakers. net (het bedrijf waar Van de Poll directeur is geworden, red), dat ook deel uitmaakt van de Persgroep Online Services. En ik heb jarenlange ervaring in de automotive.

Bent u ooit in de autobranche terecht gekomen vanwege een passie voor auto's?

Ik ben altijd al gek geweest op auto's en dat komt door mijn vader. Al zo lang als ik besta verzamelt hij klassiekers en oldtimers. Daar maakt hij graag ritten mee. Hij is nog altijd actief en ik ga een paar keer per jaar mee.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe post | Automotive Online

Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij woont in Den Haag met zijn zoontje Ben (8), maar is als geboren Rotterdammer fan van Feyenoord.

Bent u nog op vakantie gegaan voordat u van start ging bij Autotrack?

Dat leek mij inderdaad een goed idee. Ik ben met mijn zoontje naar Spanje geweest en heb daar een zon-, zee- en strandvakantie gehad. Het was er behoorlijk warm, maar met het relaxte Spaanse tempo goed te doen: alles op het gemak, uitgebreid lunchen en lang tafelen.

Dus jullie vermaken je wel samen?

Zeker, we waren tijdens de vakantie ook vaak op het strand te vinden, heerlijk zwemmen en een balletje trappen. Thuis in Nederland sta ik op zaterdag altijd langs de lijn om hem aan te moedigen tijdens de voetbalwedstrijd. Zelf voetbal ik niet meer, maar ik ga regelmatig naar een wedstrijd van Feyenoord.

Doet u nog wel aan sport?

Sporten is voor mij een goede manier om te ontspannen. Iedere week ga ik hardlopen en wielrennen. Ik ben een echte duurloper, maar na een zware blessure heb ik ook het wielrennen ontdekt. Dat is minder zwaar voor je gewrichten dan hardlopen. Ik sport altijd zonder muziek, dan kan ik helder nadenken en ontstaan er ook vaak goede ideeën.

Doet u dan ook mee aan bijvoorbeeld loopevenementen?

Ik heb een paar keer de marathon gelopen: twee keer in Rotterdam, een keer Amsterdam en Berlijn. Daarnaast veel halve marathons. Op eigen initiatief leg ik ook langere afstanden af. Zo ben ik laatst nog met lekker weer gaan wielrennen van Den Haag naar Zandvoort, over de fietspaden die dwars door de duinen gaan. En een andere keer schiet ik vanuit Den Haag het Groene Hart in.

Nu gaat u aan de slag bij Autotrack. Ze kennen u daar al langer dan vandaag toch?

Ik werkte al als consultant ad interim bij Tweakers. net (het bedrijf waar Van de Poll directeur is geworden, red), dat ook deel uitmaakt van de Persgroep Online Services. En ik heb jarenlange ervaring in de automotive.

Bent u ooit in de autobranche terecht gekomen vanwege een passie voor auto's?

Ik ben altijd al gek geweest op auto's en dat komt door mijn vader. Al zo lang als ik besta verzamelt hij klassiekers en oldtimers. Daar maakt hij graag ritten mee. Hij is nog altijd actief en ik ga een paar keer per jaar mee.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.