Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

‘Ik zie ze als mijn eigen kinderen en het is erg gezellig thuis met zijn viertjes.’

U werkt al negentien jaar in de branche; heeft uw interesse altijd bij auto's gelegen?

Absoluut. De passie voor mijn werk is begonnen met het product auto. Inmiddels vind ik het vooral leuk om met mensen te werken en de combinatie met auto's maakt het nog interessanter. De autobranche is uitdagend en er liggen voldoende kansen.

Waar liggen uw interesses als u niet aan het werk bent?

We zijn gek op uit eten gaan. We hebben geen vast restaurant, gaan het liefst overal uit eten. Daarnaast sporten we veel samen als gezin op de sportschool. Mijn zoon en ik duiken dan het krachthonk in, terwijl vrouw en dochter vooral de groepslessen leuk vinden. Als het uitkomt bezoeken we ook ons chalet in Zandvoort

Chalet? U hebt een tweede optrekje?

Nou, het is meer een veredelde stacaravan waar we heen gaan als het weer het toelaat. Dit jaar nog niet zo vaak helaas. Maar mijn vrouw en ik zijn echte strandmensen. Het is heerlijk om even uit te waaien, frisse lucht binnen te krijgen en te ontspannen. Bovendien is er vaker zon dan in het binnenland.

Gaat u deze zomer nog ontspannen in het buitenland?

We gaan voor het eerst een verre reis maken: drie weken naar Thailand met het hele gezin. Normaal gaan we maximaal twee weken naar Spanje of Griekenland, maar dit was nog een grote wens van ons. Na twee weken ben ik het meestal zat en mis ik mijn werk. Dus ik ben benieuwd hoe deze reis gaat uitpakken. Het was er tot nu toe nooit van gekomen. Je moet toch veel tijd vrij maken en dat paste nooit in mijn werkschema. Het was dan ook al geboekt voordat ik bij Van Mossel aan de slag ging.

Gaat het kriebelen als u even niet aan het werk bent?

Ik ben een echte handelsman, ik ben commercieel en sta graag zelf met mijn voeten in de klei. Vaak moet ik door anderen afgeremd worden. Die drive verdwijnt niet tijdens een vakantie, hoewel ik wel goed kan ontspannen, hoor.

‘Met mijn zoon duik ik regelmatig het krachthonk in.’

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe post | Automotive Online

Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

‘Ik zie ze als mijn eigen kinderen en het is erg gezellig thuis met zijn viertjes.’

U werkt al negentien jaar in de branche; heeft uw interesse altijd bij auto's gelegen?

Absoluut. De passie voor mijn werk is begonnen met het product auto. Inmiddels vind ik het vooral leuk om met mensen te werken en de combinatie met auto's maakt het nog interessanter. De autobranche is uitdagend en er liggen voldoende kansen.

Waar liggen uw interesses als u niet aan het werk bent?

We zijn gek op uit eten gaan. We hebben geen vast restaurant, gaan het liefst overal uit eten. Daarnaast sporten we veel samen als gezin op de sportschool. Mijn zoon en ik duiken dan het krachthonk in, terwijl vrouw en dochter vooral de groepslessen leuk vinden. Als het uitkomt bezoeken we ook ons chalet in Zandvoort

Chalet? U hebt een tweede optrekje?

Nou, het is meer een veredelde stacaravan waar we heen gaan als het weer het toelaat. Dit jaar nog niet zo vaak helaas. Maar mijn vrouw en ik zijn echte strandmensen. Het is heerlijk om even uit te waaien, frisse lucht binnen te krijgen en te ontspannen. Bovendien is er vaker zon dan in het binnenland.

Gaat u deze zomer nog ontspannen in het buitenland?

We gaan voor het eerst een verre reis maken: drie weken naar Thailand met het hele gezin. Normaal gaan we maximaal twee weken naar Spanje of Griekenland, maar dit was nog een grote wens van ons. Na twee weken ben ik het meestal zat en mis ik mijn werk. Dus ik ben benieuwd hoe deze reis gaat uitpakken. Het was er tot nu toe nooit van gekomen. Je moet toch veel tijd vrij maken en dat paste nooit in mijn werkschema. Het was dan ook al geboekt voordat ik bij Van Mossel aan de slag ging.

Gaat het kriebelen als u even niet aan het werk bent?

Ik ben een echte handelsman, ik ben commercieel en sta graag zelf met mijn voeten in de klei. Vaak moet ik door anderen afgeremd worden. Die drive verdwijnt niet tijdens een vakantie, hoewel ik wel goed kan ontspannen, hoor.

‘Met mijn zoon duik ik regelmatig het krachthonk in.’

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.