Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

De oudste dochter (20) is onlangs op zichzelf gaan wonen.

U woont in IJsselstein en houdt kantoor in Zwolle. Lange werkdagen zeker?

Ik vertrek om zeven uur in de ochtend en ben een uurtje of twaalf later weer thuis. Ik maak heel veel kilometers omdat het werkgebied van Wensink heel Oost- en Noord-Nederland betreft. Maar als ik thuiskom heb ik nog energie voor andere zaken. Ik probeer iedere week één tot twee keer te tennissen en af en toe ga ik hardlopen.

En na een lange werkweek rust u in het weekend uit?

Niet bepaald. Ik ben een echte hockeyvader. Mijn oudste dochter hockeyt in het tweede elftal van hoofdklasser SCHC en gaat voor de top. We zijn vaak de hele dag op de club. Los van tijd en aandacht voor de familie is het weekend er vooral voor sociale contacten.

Dus u gaat op druiligere zondagen, als de vrouwen zijn shoppen, niet rustig een boek lezen?

Nee, voor het lezen van een boek of kijken van een film ben ik te ongeduldig. Ik ga dan liever op de drivingrange staan om mijn golfswing te oefenen. Zeker als het weer weer beter wordt, golf ik graag.

Hoe zien jullie vakanties er dan uit?

We zijn dit jaar met kerst gaan skiën. In de zomer willen we naar de Verenigde Staten. Eerst naar New York en dan door naar de Westkust. Ik heb er geen probleem mee om met de vrouwen te gaan shoppen of een dag op het strand te liggen. Als we het maar combineren met leuke activiteiten.

Je werkt al 25 jaar in de leasewereld. Ga je je pensioen halen bij een leasemaatschappij?

Gezien mijn liefde voor het vak en de automotive ligt het wel voor de hand. Leasing en dienstverlening zitten in mijn dna. In mijn nieuwe functie mag ik de leasedivisie opbouwen bij een bedrijf dat werkt in regio's waar het menselijke contact een belangrijke rol speelt. Daarbij is er veel te winnen voor Wensink. Dat maakt dat ik ongelofelijk veel zin heb in deze uitdaging. De komende jaren ben ik hier op mijn plek bij Wensink Lease.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe post | Automotive Online

Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

De oudste dochter (20) is onlangs op zichzelf gaan wonen.

U woont in IJsselstein en houdt kantoor in Zwolle. Lange werkdagen zeker?

Ik vertrek om zeven uur in de ochtend en ben een uurtje of twaalf later weer thuis. Ik maak heel veel kilometers omdat het werkgebied van Wensink heel Oost- en Noord-Nederland betreft. Maar als ik thuiskom heb ik nog energie voor andere zaken. Ik probeer iedere week één tot twee keer te tennissen en af en toe ga ik hardlopen.

En na een lange werkweek rust u in het weekend uit?

Niet bepaald. Ik ben een echte hockeyvader. Mijn oudste dochter hockeyt in het tweede elftal van hoofdklasser SCHC en gaat voor de top. We zijn vaak de hele dag op de club. Los van tijd en aandacht voor de familie is het weekend er vooral voor sociale contacten.

Dus u gaat op druiligere zondagen, als de vrouwen zijn shoppen, niet rustig een boek lezen?

Nee, voor het lezen van een boek of kijken van een film ben ik te ongeduldig. Ik ga dan liever op de drivingrange staan om mijn golfswing te oefenen. Zeker als het weer weer beter wordt, golf ik graag.

Hoe zien jullie vakanties er dan uit?

We zijn dit jaar met kerst gaan skiën. In de zomer willen we naar de Verenigde Staten. Eerst naar New York en dan door naar de Westkust. Ik heb er geen probleem mee om met de vrouwen te gaan shoppen of een dag op het strand te liggen. Als we het maar combineren met leuke activiteiten.

Je werkt al 25 jaar in de leasewereld. Ga je je pensioen halen bij een leasemaatschappij?

Gezien mijn liefde voor het vak en de automotive ligt het wel voor de hand. Leasing en dienstverlening zitten in mijn dna. In mijn nieuwe functie mag ik de leasedivisie opbouwen bij een bedrijf dat werkt in regio's waar het menselijke contact een belangrijke rol speelt. Daarbij is er veel te winnen voor Wensink. Dat maakt dat ik ongelofelijk veel zin heb in deze uitdaging. De komende jaren ben ik hier op mijn plek bij Wensink Lease.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.