Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je draait al een tijd mee bij KPMG, hoe ben je in de automotive terecht gekomen?

Ik heb nooit overwogen om naar de IVA te gaan, maar ik ben wel een echte autogek. Al van kinds af aan: ik heb al sinds mijn pubertijd een abonnement op de Autovisie. Maar als bijbaan werkte ik in de horeca. Je moet dan werken als anderen vrij zijn, met kerst en oud en nieuw bijvoorbeeld. Dat wilde ik niet meer, dus ben ik uiteindelijk accountant geworden. In het begin zaten mijn klanten vooral in de financiële sector, en de hospitality. Ik heb vier jaar voor KPMG op Curaçao gezeten met die portefeuilles. Uiteindelijk heb ik mijn passie voor auto's in mijn werk kunnen verweven.

Je bent partner bij KPMG, dat is een drukke baan. Hoe combineer je dat met het gezinsleven?

Het is soms even zoeken naar de balans. In de weekenden probeer ik thuis te zijn en ben ik niet aan het werk. Tenzij er natuurlijk ergens brand uitbreekt. Doordeweeks ben ik 's avonds ook vaak weg, ik zit onder andere in het bestuur van de ondernemersvereniging Groot Utrecht en netwerkactiviteiten vinden vooral in de avonduren plaats.

Hoe intensief is zo'n ondernemersvereniging?

We zijn met tachtig aangesloten ondernemingen en komen ongeveer zes keer per jaar bij elkaar, waarvan we één keer per jaar een buitenlandreis maken. De laatste keer zijn we naar Riga in Letland geweest. Naast alle gezelligheid met elkaar bezoeken we altijd wel bedrijven die een band hebben met het Nederlandse bedrijfsleven. Zo zijn we een keer bij een garnalenpelbedrijf in Casablanca geweest, waar de garnalen voor vrijwel de hele Nederlandse markt worden gepeld. De volgende reis gaat naar Schotland of Spanje, daar zijn we nog niet uit.

Wat doe je in je spaarzame vrije tijd?

Ik ga op zaterdag met de kinderen mee naar sport, maar in de weekenden geniet ik er ook van om met vrienden samen te eten. Ik hou van koken, heb een Indische moeder en in Indische families is eten erg belangrijk. Er wordt veel met verse kruiden gewerkt. Op verjaardagen of andere feesten bij ons thuis pak ik dan ook goed uit. Dan kook ik bijvoorbeeld een rijsttafel voor een grote groep mensen. Daarnaast is door mijn tijd op Curaçao het eiland een beetje ons tweede thuis geworden. Om het jaar verblijven we dan ook een paar weken daar.

Op je Linkedin-profiel is te lezen dat je graag nieuwe mensen ontmoet. Waarom leg je daar de nadruk op?

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en daar hoort het ontmoeten van nieuwe mensen bij. Door te filosoferen en te leren hoe anderen in het leven staan, krijg ik energie. Het gaat er uiteindelijk niet om of ik segmentleider ben bij KPMG, maar of ik een prettig mens ben. Het gaat er niet om wat je doet, maar hoe je het doet. Mijn vader is overleden toen ik nog jong was, daardoor leef ik met de dag.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe post | Automotive Online

Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je draait al een tijd mee bij KPMG, hoe ben je in de automotive terecht gekomen?

Ik heb nooit overwogen om naar de IVA te gaan, maar ik ben wel een echte autogek. Al van kinds af aan: ik heb al sinds mijn pubertijd een abonnement op de Autovisie. Maar als bijbaan werkte ik in de horeca. Je moet dan werken als anderen vrij zijn, met kerst en oud en nieuw bijvoorbeeld. Dat wilde ik niet meer, dus ben ik uiteindelijk accountant geworden. In het begin zaten mijn klanten vooral in de financiële sector, en de hospitality. Ik heb vier jaar voor KPMG op Curaçao gezeten met die portefeuilles. Uiteindelijk heb ik mijn passie voor auto's in mijn werk kunnen verweven.

Je bent partner bij KPMG, dat is een drukke baan. Hoe combineer je dat met het gezinsleven?

Het is soms even zoeken naar de balans. In de weekenden probeer ik thuis te zijn en ben ik niet aan het werk. Tenzij er natuurlijk ergens brand uitbreekt. Doordeweeks ben ik 's avonds ook vaak weg, ik zit onder andere in het bestuur van de ondernemersvereniging Groot Utrecht en netwerkactiviteiten vinden vooral in de avonduren plaats.

Hoe intensief is zo'n ondernemersvereniging?

We zijn met tachtig aangesloten ondernemingen en komen ongeveer zes keer per jaar bij elkaar, waarvan we één keer per jaar een buitenlandreis maken. De laatste keer zijn we naar Riga in Letland geweest. Naast alle gezelligheid met elkaar bezoeken we altijd wel bedrijven die een band hebben met het Nederlandse bedrijfsleven. Zo zijn we een keer bij een garnalenpelbedrijf in Casablanca geweest, waar de garnalen voor vrijwel de hele Nederlandse markt worden gepeld. De volgende reis gaat naar Schotland of Spanje, daar zijn we nog niet uit.

Wat doe je in je spaarzame vrije tijd?

Ik ga op zaterdag met de kinderen mee naar sport, maar in de weekenden geniet ik er ook van om met vrienden samen te eten. Ik hou van koken, heb een Indische moeder en in Indische families is eten erg belangrijk. Er wordt veel met verse kruiden gewerkt. Op verjaardagen of andere feesten bij ons thuis pak ik dan ook goed uit. Dan kook ik bijvoorbeeld een rijsttafel voor een grote groep mensen. Daarnaast is door mijn tijd op Curaçao het eiland een beetje ons tweede thuis geworden. Om het jaar verblijven we dan ook een paar weken daar.

Op je Linkedin-profiel is te lezen dat je graag nieuwe mensen ontmoet. Waarom leg je daar de nadruk op?

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en daar hoort het ontmoeten van nieuwe mensen bij. Door te filosoferen en te leren hoe anderen in het leven staan, krijg ik energie. Het gaat er uiteindelijk niet om of ik segmentleider ben bij KPMG, maar of ik een prettig mens ben. Het gaat er niet om wat je doet, maar hoe je het doet. Mijn vader is overleden toen ik nog jong was, daardoor leef ik met de dag.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.