Dagboek dick monte

Redactie Redactie
• Laatste update:

MAANDAG

Op kantoor in België. Nieuwe structuur geïntroduceerd voor de tweewekelijkse MT-meetings voor het komende jaar. Tevens de informatie gedeeld naar aanleiding van het bezoek aan de VS vorige week. Met ingang van 1 januari is er in New York nieuwe wetgeving geïntroduceerd inzake de typegoedkeuring voor katalysatoren. Het voordeel van deze nieuwe regelgeving is dat deze, in tegenstelling tot wat in sommige lidstaten van de Europese Unie gebeurt, ook wordt gehandhaafd. De sancties liegen er ook niet om. Dat vereenvoudigt het besluitvormingsproces om te investeren in de nieuwste technologie op het gebied van emissiereductie. 's Avonds vertrek naar Manchester.

DINSDAG

Maandelijkse ontmoeting, in onze kantoren te Preston, met onze grootste afnemer in het Verenigd Koninkrijk. Er wordt een nieuw actieplan opgesteld om de resultaten verder te verbeteren. De markt in de VK is zeer competitief. De prijs is vaak belangrijker dan de specificatie van het product. Het lijkt wel alsof duurzaamheid geen rol speelt. Deze markteigenschap vereist een zeer specifieke aanpak. Een hele uitdaging omdat de eisen die de Britse markt aan ons stelt bijna tegengesteld zijn aan die op het continent. 's Avonds teruggevlogen naar Schiphol. Op weg naar huis geflitst, jammer.

WOENSDAG

Meeting met een belangrijke Europese inkooporganisatie die gevestigd is in de buurt van Keulen. Het gesprek is geanimeerd en verloopt positief. Op de terugweg even langs onze vestiging in Viersen. De eerste resultaten van 2014 zijn positief. Opvallend dat er eigenlijk nog geen echte winter is in Duitsland. Overnachting in Düsseldorf.

DONDERDAG

's Ochtends eerst een vlucht naar Praag. Op weg naar onze in Brandys gelegen fabriek op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven van Praag. De vestiging in Brandys is één van onze grote fabrieken van waaruit wij VW, Audi, Skoda en Opel beleveren. Binnen afzienbare termijn zullen hier ook de kernactiviteiten van onze Europese aftermarket geconcentreerd worden. Zeer tevreden met de vooruitgang die geboekt wordt. 's Avonds laatste vlucht terug en naar huis.

‘ Op weg naar huis geflitst, jammer.’

VRIJDAG

Interne afspraak in onze vestiging in Vianen met onze Russische sales director. We willen een aantal succesvolle Nederlandse businessconcepten in de Russische markt introduceren.

Als marktleider dienen we onze voorsprong in deze dynamische markt niet alleen te behouden maar ook verder uit te bouwen. De concepten zullen worden gepresenteerd tijdens de Moscow Motorshow in augustus 2014. Tevens afspraken vastgelegd voor mijn komend bezoek aan Rusland. Het is daar nu −18°C. Zal het fijn vinden als het rond het vriespunt is als ik kom.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dagboek dick monte | Automotive Online

Dagboek dick monte

Redactie Redactie
• Laatste update:

MAANDAG

Op kantoor in België. Nieuwe structuur geïntroduceerd voor de tweewekelijkse MT-meetings voor het komende jaar. Tevens de informatie gedeeld naar aanleiding van het bezoek aan de VS vorige week. Met ingang van 1 januari is er in New York nieuwe wetgeving geïntroduceerd inzake de typegoedkeuring voor katalysatoren. Het voordeel van deze nieuwe regelgeving is dat deze, in tegenstelling tot wat in sommige lidstaten van de Europese Unie gebeurt, ook wordt gehandhaafd. De sancties liegen er ook niet om. Dat vereenvoudigt het besluitvormingsproces om te investeren in de nieuwste technologie op het gebied van emissiereductie. 's Avonds vertrek naar Manchester.

DINSDAG

Maandelijkse ontmoeting, in onze kantoren te Preston, met onze grootste afnemer in het Verenigd Koninkrijk. Er wordt een nieuw actieplan opgesteld om de resultaten verder te verbeteren. De markt in de VK is zeer competitief. De prijs is vaak belangrijker dan de specificatie van het product. Het lijkt wel alsof duurzaamheid geen rol speelt. Deze markteigenschap vereist een zeer specifieke aanpak. Een hele uitdaging omdat de eisen die de Britse markt aan ons stelt bijna tegengesteld zijn aan die op het continent. 's Avonds teruggevlogen naar Schiphol. Op weg naar huis geflitst, jammer.

WOENSDAG

Meeting met een belangrijke Europese inkooporganisatie die gevestigd is in de buurt van Keulen. Het gesprek is geanimeerd en verloopt positief. Op de terugweg even langs onze vestiging in Viersen. De eerste resultaten van 2014 zijn positief. Opvallend dat er eigenlijk nog geen echte winter is in Duitsland. Overnachting in Düsseldorf.

DONDERDAG

's Ochtends eerst een vlucht naar Praag. Op weg naar onze in Brandys gelegen fabriek op ongeveer 60 kilometer van de luchthaven van Praag. De vestiging in Brandys is één van onze grote fabrieken van waaruit wij VW, Audi, Skoda en Opel beleveren. Binnen afzienbare termijn zullen hier ook de kernactiviteiten van onze Europese aftermarket geconcentreerd worden. Zeer tevreden met de vooruitgang die geboekt wordt. 's Avonds laatste vlucht terug en naar huis.

‘ Op weg naar huis geflitst, jammer.’

VRIJDAG

Interne afspraak in onze vestiging in Vianen met onze Russische sales director. We willen een aantal succesvolle Nederlandse businessconcepten in de Russische markt introduceren.

Als marktleider dienen we onze voorsprong in deze dynamische markt niet alleen te behouden maar ook verder uit te bouwen. De concepten zullen worden gepresenteerd tijdens de Moscow Motorshow in augustus 2014. Tevens afspraken vastgelegd voor mijn komend bezoek aan Rusland. Het is daar nu −18°C. Zal het fijn vinden als het rond het vriespunt is als ik kom.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.