Verras de klant en de branche

Redactie Redactie
• Laatste update:

We roepen iedereen op niet alleen verrassingsacties voor de klant in te sturen, maar ook ideeën om het negatieve tij te keren. Verras de klant, verras de branche en verras elkaar! Wat voor positieve initiatieven neemt uw bedrijf om het slechte economische klimaat het hoofd te bieden?

U kunt uw idee indienen door op dit bericht te reageren. Het meest aansprekende, sympathieke en originele idee wordt beloond met een stoer outdoor jack van Lavans en een jaarabonnement op Automotive.

De wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland’ is weer in volle gang. Werkplaatsen die meedingen naar de titel worden op meerdere onderdelen beoordeeld zoals hygiëne, representatie, milieu en veiligheid. Begin januari weten we wie de tien finalisten van de werkplaats-wedstrijd zijn. Op woensdag 28 januari wordt de award voor ‘Dé werkplaats van Nederland’ uitgereikt. Dan maken we ook de winnaar van de ‘Verras de klant’-wedstrijd bekend. U kunt tot dan uw verrassende ideeën indienen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Verras de klant en de branche | Automotive Online

Verras de klant en de branche

Redactie Redactie
• Laatste update:

We roepen iedereen op niet alleen verrassingsacties voor de klant in te sturen, maar ook ideeën om het negatieve tij te keren. Verras de klant, verras de branche en verras elkaar! Wat voor positieve initiatieven neemt uw bedrijf om het slechte economische klimaat het hoofd te bieden?

U kunt uw idee indienen door op dit bericht te reageren. Het meest aansprekende, sympathieke en originele idee wordt beloond met een stoer outdoor jack van Lavans en een jaarabonnement op Automotive.

De wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland’ is weer in volle gang. Werkplaatsen die meedingen naar de titel worden op meerdere onderdelen beoordeeld zoals hygiëne, representatie, milieu en veiligheid. Begin januari weten we wie de tien finalisten van de werkplaats-wedstrijd zijn. Op woensdag 28 januari wordt de award voor ‘Dé werkplaats van Nederland’ uitgereikt. Dan maken we ook de winnaar van de ‘Verras de klant’-wedstrijd bekend. U kunt tot dan uw verrassende ideeën indienen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.