Nissan zegt Van Rossem op

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We zoeken oplossingen om de nieuwe auto’s die besteld zijn via andere dealers af te leveren.” De opzegging is snel gegaan, Van Rossem staat nu al niet meer als dealer vermeld op de website van Nissan.

Van Rossem is ook dealer van Renault in Harderwijk, Dronten, Lelystad, Emmeloord en Putten. Twee weken geleden werd bekend dat Renault Nederland twintig nieuwe auto’s bij de vestiging in Lelystad had weggehaald. Dit hing samen met liquiditeitsproblemen bij deze vestiging.
De directie van Van Rossem was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nissan zegt Van Rossem op | Automotive Online

Nissan zegt Van Rossem op

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We zoeken oplossingen om de nieuwe auto’s die besteld zijn via andere dealers af te leveren.” De opzegging is snel gegaan, Van Rossem staat nu al niet meer als dealer vermeld op de website van Nissan.

Van Rossem is ook dealer van Renault in Harderwijk, Dronten, Lelystad, Emmeloord en Putten. Twee weken geleden werd bekend dat Renault Nederland twintig nieuwe auto’s bij de vestiging in Lelystad had weggehaald. Dit hing samen met liquiditeitsproblemen bij deze vestiging.
De directie van Van Rossem was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.