Belastingdienst controleert werknemers dealers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De NDA meldt in zijn nieuwsbrief op de hoogte te zijn gesteld van de steekproef.

Als de werknemer geen bewijs kan leveren, doet de belastingdienst een naheffing bij de werknemer, plus eventueel een boete. Belangrijk voor dealers: als uit de controle blijkt dat de werkgever op de hoogte was van de kilometerfraude, krijgt hij ook een naheffing. Indien werknemers geen bewijs hebben, dan kunnen ze op belastingdienst.nl het formulier Wijziging of intrekking Verklaring geen privé-gebruik auto gebruiken om een boete te ontlopen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Belastingdienst controleert werknemers dealers | Automotive Online

Belastingdienst controleert werknemers dealers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De NDA meldt in zijn nieuwsbrief op de hoogte te zijn gesteld van de steekproef.

Als de werknemer geen bewijs kan leveren, doet de belastingdienst een naheffing bij de werknemer, plus eventueel een boete. Belangrijk voor dealers: als uit de controle blijkt dat de werkgever op de hoogte was van de kilometerfraude, krijgt hij ook een naheffing. Indien werknemers geen bewijs hebben, dan kunnen ze op belastingdienst.nl het formulier Wijziging of intrekking Verklaring geen privé-gebruik auto gebruiken om een boete te ontlopen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.