Europe Assistance fuseert met VHD

Redactie Redactie
• Laatste update:

De twee merknamen blijven naast elkaar bestaan, maar de twee alarmcentrales gaan op zoek naar “inkoop- en synergie-voordeel”, zegt Van der Kleij. “Door de fusie kunnen we de VHD-klanten toegang bieden tot een groot internationaal netwerk.”

VHD was eigendom van verzekeraars Univé, Bovemij, Aegon, Nationale Nederlanden en Delta Lloyd. Zij houden dertig procent van de aandelen in de nieuwe onderneming, Europe Assistance Holding krijgt zestig procent en Generali Group tien procent.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Europe Assistance fuseert met VHD | Automotive Online

Europe Assistance fuseert met VHD

Redactie Redactie
• Laatste update:

De twee merknamen blijven naast elkaar bestaan, maar de twee alarmcentrales gaan op zoek naar “inkoop- en synergie-voordeel”, zegt Van der Kleij. “Door de fusie kunnen we de VHD-klanten toegang bieden tot een groot internationaal netwerk.”

VHD was eigendom van verzekeraars Univé, Bovemij, Aegon, Nationale Nederlanden en Delta Lloyd. Zij houden dertig procent van de aandelen in de nieuwe onderneming, Europe Assistance Holding krijgt zestig procent en Generali Group tien procent.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.