AutoRAI wordt niet verplaatst

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Daar zijn een paar dingen uitgekomen”, aldus de Jong. “Het mooie weer bleek weldegelijk een factor te hebben gespeeld. Daarnaast waren er meer concurrerende evenementen dan tijdens voorgaande edities in januari.” Het is volgens hem in ieder niet zo dat consumenten niet wisten dat de beurs verplaatst was.

Wat volgens De Jong verder moet worden doorgezet, is de samenwerking met de NS en de kaartverkoop via internet. “Allebei een groot succes.” Een eventuele opvolger van het Eco-village moet volgens hem prominenter in beeld komen. “Voor onze uitstraling naar politiek en milieubeweging was het absoluut noodzakelijk en nuttig, maar het publiek bleek niet erg geïnteresseerd. We moeten kijken hoe we er de volgende keer meer mensen naar toe kunnen lokken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.