Dirk Brink opnieuw in schadevakbeurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

De schadebranche keerde in april van dit jaar terug op de AutovakRAI.

Schadevak 2007 wordt gehouden tegelijk met Garagevak Totaal 2007, op 12 tot en met 14 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze beurs werd tot nu toe gehouden in het Autotron Rosmalen. Tijdens de AutovakRAI werd bekend dat beursorganisator Libéma en Dirk Brink hun krachten gingen bundelen.
Inmiddels heeft Brink voor GaragevakTotaal al 90 deelnemers aangetrokken. “Het moet een landelijke beurs worden, met vooral landelijke importeurs en distributeurs als standhouder”, zegt Brink. “Ook de bezoekers willen we niet alleen uit de regio aantrekken, maar uit heel Nederland.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dirk Brink opnieuw in schadevakbeurs | Automotive Online

Dirk Brink opnieuw in schadevakbeurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

De schadebranche keerde in april van dit jaar terug op de AutovakRAI.

Schadevak 2007 wordt gehouden tegelijk met Garagevak Totaal 2007, op 12 tot en met 14 september in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze beurs werd tot nu toe gehouden in het Autotron Rosmalen. Tijdens de AutovakRAI werd bekend dat beursorganisator Libéma en Dirk Brink hun krachten gingen bundelen.
Inmiddels heeft Brink voor GaragevakTotaal al 90 deelnemers aangetrokken. “Het moet een landelijke beurs worden, met vooral landelijke importeurs en distributeurs als standhouder”, zegt Brink. “Ook de bezoekers willen we niet alleen uit de regio aantrekken, maar uit heel Nederland.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.