Autec houdt z’n eigen vakbeurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

De show wordt gehouden van zaterdag 21 tot en met zaterdag 28 april, dus twee dagen langer dan de AutovakRAI. Om bezoekers te trekken zet Autec de Spyker Formule 1 – VII showcar in de showroom. Onder de bezoekers worden twee Formule 1 arrangementen verloot.

Het is niet de eerste keer dat Autec ontbreekt op de AutovakRAI. In 2005 was het bedrijf weer van de partij, maar in 2006 maakte Van Leeuwen bekend dat hij dit jaar niet mee wilde doen. Hij wees er toen op dat er via allerlei media al erg veel informatie bij de klanten terecht komt. “Ik voorzie dat er op termijn twee van zulke vakbeurzen overblijven in Europa, één in Frankfurt en één in Italië of Spanje”, zei hij er destijds bij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autec houdt z’n eigen vakbeurs | Automotive Online

Autec houdt z’n eigen vakbeurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

De show wordt gehouden van zaterdag 21 tot en met zaterdag 28 april, dus twee dagen langer dan de AutovakRAI. Om bezoekers te trekken zet Autec de Spyker Formule 1 – VII showcar in de showroom. Onder de bezoekers worden twee Formule 1 arrangementen verloot.

Het is niet de eerste keer dat Autec ontbreekt op de AutovakRAI. In 2005 was het bedrijf weer van de partij, maar in 2006 maakte Van Leeuwen bekend dat hij dit jaar niet mee wilde doen. Hij wees er toen op dat er via allerlei media al erg veel informatie bij de klanten terecht komt. “Ik voorzie dat er op termijn twee van zulke vakbeurzen overblijven in Europa, één in Frankfurt en één in Italië of Spanje”, zei hij er destijds bij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.