Myleasecar beloont fleetmanagers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De ‘Kicks’ zijn ingedeeld in 1 tot 4 sterren en kunnen vervolgens worden ingewisseld voor ‘belevingen’, bijvoorbeeld een vliegles, een golfclinic of een duikcursus. “Meer contracten betekenen ook meer sterren en een nog waardevoller belevingsmoment”, zegt Hellen van Hoek, brand leader van Myleasecar.nl. De actie duurt een jaar.

Myleasecar beloont dus fleetmanagers voor het afsluiten van meer contracten. Nu zijn fleetmanagers door hun werkgever juist aangesteld om de belangen van het bedrijf te behartigen, en zich niet te laten leiden door hun privé-belangen. Het is dus de vraag of de klanten van Myleasecar – de werkgevers van de fleetmanagers – blij zijn met deze actie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Myleasecar beloont fleetmanagers | Automotive Online

Myleasecar beloont fleetmanagers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De ‘Kicks’ zijn ingedeeld in 1 tot 4 sterren en kunnen vervolgens worden ingewisseld voor ‘belevingen’, bijvoorbeeld een vliegles, een golfclinic of een duikcursus. “Meer contracten betekenen ook meer sterren en een nog waardevoller belevingsmoment”, zegt Hellen van Hoek, brand leader van Myleasecar.nl. De actie duurt een jaar.

Myleasecar beloont dus fleetmanagers voor het afsluiten van meer contracten. Nu zijn fleetmanagers door hun werkgever juist aangesteld om de belangen van het bedrijf te behartigen, en zich niet te laten leiden door hun privé-belangen. Het is dus de vraag of de klanten van Myleasecar – de werkgevers van de fleetmanagers – blij zijn met deze actie.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.