Nieuw dms-systeem voor volumemerken

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Met name de volumemerken maken gebruikt van Europees gestandaardiseerde koppelingen en toepassingen”, meldt het bedrijf. Volgens Oscar Derksen, directeur van IT-motive, is zijn bedrijf dit initatief gestart naar aanleiding van deze Europese standaardsering en de zeer beperkte keuze die de dealers momenteel in Nederland hebben.
Onder meer GM (Opel, Chevrolet, Saab), Ford, Renault Nissan en BMW werken in Europees verband al met het systeem. OEC Nederland dekt met I’Car, samen met het eigen Carsoft-dms, naar eigen zeggen nagenoeg alle merkorganisaties af.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuw dms-systeem voor volumemerken | Automotive Online

Nieuw dms-systeem voor volumemerken

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Met name de volumemerken maken gebruikt van Europees gestandaardiseerde koppelingen en toepassingen”, meldt het bedrijf. Volgens Oscar Derksen, directeur van IT-motive, is zijn bedrijf dit initatief gestart naar aanleiding van deze Europese standaardsering en de zeer beperkte keuze die de dealers momenteel in Nederland hebben.
Onder meer GM (Opel, Chevrolet, Saab), Ford, Renault Nissan en BMW werken in Europees verband al met het systeem. OEC Nederland dekt met I’Car, samen met het eigen Carsoft-dms, naar eigen zeggen nagenoeg alle merkorganisaties af.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.