Conti zoekt twintig BBS-dealers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De BBS-dealers krijgen het product BBS niet exclusief maar worden door Conti extra ondersteund door middel van promotie-acties en leveringsvoorwaarden. De komende weken zal Conti een aantal bedrijven benaderen, intussen hebben zich ook al enkele gegadigden gemeld.

De Duitse wielenproducent BBS verkeert sinds vorige week in surseance van betaling, maar marketing manager Ron Reinders van Conti is er van overtuigd dat BBS er weer bovenop komt. “Wij gaan er alles aan doen om BBS te helpen”, aldus Reinders.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Conti zoekt twintig BBS-dealers | Automotive Online

Conti zoekt twintig BBS-dealers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De BBS-dealers krijgen het product BBS niet exclusief maar worden door Conti extra ondersteund door middel van promotie-acties en leveringsvoorwaarden. De komende weken zal Conti een aantal bedrijven benaderen, intussen hebben zich ook al enkele gegadigden gemeld.

De Duitse wielenproducent BBS verkeert sinds vorige week in surseance van betaling, maar marketing manager Ron Reinders van Conti is er van overtuigd dat BBS er weer bovenop komt. “Wij gaan er alles aan doen om BBS te helpen”, aldus Reinders.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.