Chevrolet in mei naar Opel in Breda

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Er moeten nog gesprekken worden gevoerd met de individuele mensen”, zegt Stokman.

Volgens algemeen directeur Marc Boendermaker van GM Nederland blijven de arbeidscontracten van de Chevrolet-medewerkers “ongewijzigd gedurende de overgangsperiode”. Een deel van de werknemers heeft overigens een tijdelijk contract: zij bezetten de plekken die zijn verlaten door vaste werknemers die – met de verhuizing in het vooruitzicht – het importbedrijf eerder al verlieten.

Onderdeel van de verhuizing is dat een aantal afdelingen van beide importeurs gaat samenwerken of zal worden samengevoegd. De gesprekken daarover zijn nog gaande. Volgens Boendermaker kun je bij samenwerking in eerste instantie denken aan zaken als media-inkoop en fleet & lease. “Maar op langere termijn zullen er zich ongetwijfeld meer mogelijkheden voordoen.” Hij zegt ook dat het de bedoeling is dat ‘kerntaken’ als verkoop en marketing gescheiden blijven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Chevrolet in mei naar Opel in Breda | Automotive Online

Chevrolet in mei naar Opel in Breda

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Er moeten nog gesprekken worden gevoerd met de individuele mensen”, zegt Stokman.

Volgens algemeen directeur Marc Boendermaker van GM Nederland blijven de arbeidscontracten van de Chevrolet-medewerkers “ongewijzigd gedurende de overgangsperiode”. Een deel van de werknemers heeft overigens een tijdelijk contract: zij bezetten de plekken die zijn verlaten door vaste werknemers die – met de verhuizing in het vooruitzicht – het importbedrijf eerder al verlieten.

Onderdeel van de verhuizing is dat een aantal afdelingen van beide importeurs gaat samenwerken of zal worden samengevoegd. De gesprekken daarover zijn nog gaande. Volgens Boendermaker kun je bij samenwerking in eerste instantie denken aan zaken als media-inkoop en fleet & lease. “Maar op langere termijn zullen er zich ongetwijfeld meer mogelijkheden voordoen.” Hij zegt ook dat het de bedoeling is dat ‘kerntaken’ als verkoop en marketing gescheiden blijven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.