Ton van Soest (ex-Kroymans) keert terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onder de naam VanSoestDolmans & Associates hebben de beide mannen zich gevestigd in Hilversum, op een steenworp afstand van het pand van Kroymans Corporation, waar Van Soest 1 maart vorig jaar vertrok. In Automotive 2 (verschijning 25 januari a.s.) kijkt Van Soest terug op de afgelopen jaren en geven beide heren meer uitleg over de activiteiten van hun nieuwe bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ton van Soest (ex-Kroymans) keert terug | Automotive Online

Ton van Soest (ex-Kroymans) keert terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onder de naam VanSoestDolmans & Associates hebben de beide mannen zich gevestigd in Hilversum, op een steenworp afstand van het pand van Kroymans Corporation, waar Van Soest 1 maart vorig jaar vertrok. In Automotive 2 (verschijning 25 januari a.s.) kijkt Van Soest terug op de afgelopen jaren en geven beide heren meer uitleg over de activiteiten van hun nieuwe bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.