Volvo redt overheid bij retrofitcampagne

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Alleen al in 2006 hebben we 6.000 retrofitfilters gemonteerd”, aldus Volvo Cars Nederland. Deze importeur voorziet Volvo-rijders gratis van een retrofit-roetfilter, uiteraard via zijn dealers. “Onze dealers hebben mailings gestuurd aan hun klanten met de oproep langs te komen om gratis zo’n filter te laten installeren”, aldus de woordvoerder van de importeur. “Deze pro-actieve benadering heeft veel respons opgeleverd.”

Het Volvo-netwerk voert blijkbaar succesvoller campagne dan de overheid.

Diezelfde overheid heeft besloten de hoogte van de subsidie ongewijzigd te laten. Tot 31 januari zou er € 500 per roetfilter worden verstrekt. Besloten is dat bedrag te handhaven tot de eerste 40.000 filters zijn ingebouwd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Volvo redt overheid bij retrofitcampagne | Automotive Online

Volvo redt overheid bij retrofitcampagne

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Alleen al in 2006 hebben we 6.000 retrofitfilters gemonteerd”, aldus Volvo Cars Nederland. Deze importeur voorziet Volvo-rijders gratis van een retrofit-roetfilter, uiteraard via zijn dealers. “Onze dealers hebben mailings gestuurd aan hun klanten met de oproep langs te komen om gratis zo’n filter te laten installeren”, aldus de woordvoerder van de importeur. “Deze pro-actieve benadering heeft veel respons opgeleverd.”

Het Volvo-netwerk voert blijkbaar succesvoller campagne dan de overheid.

Diezelfde overheid heeft besloten de hoogte van de subsidie ongewijzigd te laten. Tot 31 januari zou er € 500 per roetfilter worden verstrekt. Besloten is dat bedrag te handhaven tot de eerste 40.000 filters zijn ingebouwd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.