Facom sluit deuren, maar…

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo wordt de buitendienst uitgebreid van zeven naar tien mensen.

De achtergronden: Facom werd vorig jaar overgenomen door Stanley (die van de mesjes), waardoor de grootste gereedschappenfabrikant ter wereld ontstond (omzet ca. vier miljard dollar). Als gevolg daarvan worden zaken als administratie, binnendienst en marketing van Facom en Stanley voor de Benelux gecentraliseerd: het backoffice van Facom Nederland is verhuisd naar het Facom-kantoor in België, en later dit jaar wordt alles gecentraliseerd in het Benelux-hoofdkwartier van Stanley, in Mechelen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Facom sluit deuren, maar… | Automotive Online

Facom sluit deuren, maar…

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo wordt de buitendienst uitgebreid van zeven naar tien mensen.

De achtergronden: Facom werd vorig jaar overgenomen door Stanley (die van de mesjes), waardoor de grootste gereedschappenfabrikant ter wereld ontstond (omzet ca. vier miljard dollar). Als gevolg daarvan worden zaken als administratie, binnendienst en marketing van Facom en Stanley voor de Benelux gecentraliseerd: het backoffice van Facom Nederland is verhuisd naar het Facom-kantoor in België, en later dit jaar wordt alles gecentraliseerd in het Benelux-hoofdkwartier van Stanley, in Mechelen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.