Schade: Möller doet overname

Redactie Redactie
• Laatste update:

Willemse stoot overigens niet alleen af, het bedrijf ontwikkelt ook nieuwe activiteiten: binnenkort wordt het aan de noordkant van Rotterdam actief op het gebied van universeel onderhoud, in combinatie met een erkend reparateurschap.

Alfred Möller, die in de regio Rotterdam autoschadebedrijven heeft op vijf locaties, heeft nog meer uitbreidingsplannen: binnenkort start hij buiten de regio Rotterdam met een nieuw autoschadebedrijf in combinatie met aanvullende diensten. Ook sluit hij verdere overnames niet uit.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Schade: Möller doet overname | Automotive Online

Schade: Möller doet overname

Redactie Redactie
• Laatste update:

Willemse stoot overigens niet alleen af, het bedrijf ontwikkelt ook nieuwe activiteiten: binnenkort wordt het aan de noordkant van Rotterdam actief op het gebied van universeel onderhoud, in combinatie met een erkend reparateurschap.

Alfred Möller, die in de regio Rotterdam autoschadebedrijven heeft op vijf locaties, heeft nog meer uitbreidingsplannen: binnenkort start hij buiten de regio Rotterdam met een nieuw autoschadebedrijf in combinatie met aanvullende diensten. Ook sluit hij verdere overnames niet uit.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.