Van Iersel van BMW naar Europcar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Selm gaat met pensioen.

Van Iersel werkt momenteel bij BMW Group Nederland, als business manager fleetsales. Bij Europcar wordt hij verantwoordelijk voor de inkoop van auto’s en voor de afdeling operations fleet (distributie, fleetadministratie).

Europcar heeft sinds 1 december ook een nieuwe financieel directeur: Bart Derksen. Samen met Mark Dijkstra (commercie), Martijn Hanekroot (operations) en Peter Hubregtse (algemeen) vormt hij het management team.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Iersel van BMW naar Europcar | Automotive Online

Van Iersel van BMW naar Europcar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Selm gaat met pensioen.

Van Iersel werkt momenteel bij BMW Group Nederland, als business manager fleetsales. Bij Europcar wordt hij verantwoordelijk voor de inkoop van auto’s en voor de afdeling operations fleet (distributie, fleetadministratie).

Europcar heeft sinds 1 december ook een nieuwe financieel directeur: Bart Derksen. Samen met Mark Dijkstra (commercie), Martijn Hanekroot (operations) en Peter Hubregtse (algemeen) vormt hij het management team.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.