Het aanzien van 1997-2006

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast viert Automotive dat het tien jaar geleden debuteerde. Om die reden is er in het komende nummer een uitgebreid Jubileumdossier opgenomen, met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen decennium.

Coopers, de verkooppieken rond 2000 en het diepe dal daarna, de internethype, Monti, schaalvergroting, sanering en overeind krabbelen: het komt allemaal aan bod. Hoogtepunten in het Jubileumdossier zijn beschouwingen van Bram Schot (DaimlerChrysler), Ton Roks (Autovisie) en Automotive-columnist Hans Adriani.

Daarnaast een uitgebreid interview met de mannen achter het Coopers-rapport, dat destijds (1998!) voorzag dat er veel minder dealer-eigenaren en verkooppunten zouden komen. Dat laatste is maar zeer gedeeltelijk gebeurd, maar volgens Leo Knijn heeft het rapport nog niets van zijn geldigheid verloren: de transformatie van de dealerwereld is alleen een paar jaar uitgesteld, aldus de voormalig NDA-voorzitter.

Tot slot kijkt trendwatcher Adjiedj Bakas tien jaar vooruit: wat is dan het profiel van de Nederlandse consument?

Door de grote omvang van het eindejaarsnummer is de verschijning uitgesteld: aanvankelijk zou het nummer 14 december verschijnen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Het aanzien van 1997-2006 | Automotive Online

Het aanzien van 1997-2006

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarnaast viert Automotive dat het tien jaar geleden debuteerde. Om die reden is er in het komende nummer een uitgebreid Jubileumdossier opgenomen, met een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen decennium.

Coopers, de verkooppieken rond 2000 en het diepe dal daarna, de internethype, Monti, schaalvergroting, sanering en overeind krabbelen: het komt allemaal aan bod. Hoogtepunten in het Jubileumdossier zijn beschouwingen van Bram Schot (DaimlerChrysler), Ton Roks (Autovisie) en Automotive-columnist Hans Adriani.

Daarnaast een uitgebreid interview met de mannen achter het Coopers-rapport, dat destijds (1998!) voorzag dat er veel minder dealer-eigenaren en verkooppunten zouden komen. Dat laatste is maar zeer gedeeltelijk gebeurd, maar volgens Leo Knijn heeft het rapport nog niets van zijn geldigheid verloren: de transformatie van de dealerwereld is alleen een paar jaar uitgesteld, aldus de voormalig NDA-voorzitter.

Tot slot kijkt trendwatcher Adjiedj Bakas tien jaar vooruit: wat is dan het profiel van de Nederlandse consument?

Door de grote omvang van het eindejaarsnummer is de verschijning uitgesteld: aanvankelijk zou het nummer 14 december verschijnen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.