Bijzondere partners AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verder organiseert het internationale vakblad Automotive News Europe tijdens de AutoRAI een conferentie getiteld: New powertrain Technologies Conference. Volgens Arjen de Jong, voorzitter van het tentoonstellingscomité, bedoeld om “zowel Europese als Nederlandse politici te confronteren met hetgeen wij als industrie allemaal doen”. De eerste spreker is al geregeld: Louis Booth, ceo van Ford Europe.

De Jong kon niet nalaten te wijzen op de verplaatsing van de AutoRAI naar de lente, die hij tijdens de persconferentie van de vorige editie van de AutoRAI succesvol in gang heeft gezet. “We pakken nu de paasdagen mee, waardoor we gaan concurreren met de meubelboulevards. Dat is dan jammer voor deze industrie, want auto’s zijn veel leuker.” De organisatie hoopt op 500.000 bezoekers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bijzondere partners AutoRAI | Automotive Online

Bijzondere partners AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verder organiseert het internationale vakblad Automotive News Europe tijdens de AutoRAI een conferentie getiteld: New powertrain Technologies Conference. Volgens Arjen de Jong, voorzitter van het tentoonstellingscomité, bedoeld om “zowel Europese als Nederlandse politici te confronteren met hetgeen wij als industrie allemaal doen”. De eerste spreker is al geregeld: Louis Booth, ceo van Ford Europe.

De Jong kon niet nalaten te wijzen op de verplaatsing van de AutoRAI naar de lente, die hij tijdens de persconferentie van de vorige editie van de AutoRAI succesvol in gang heeft gezet. “We pakken nu de paasdagen mee, waardoor we gaan concurreren met de meubelboulevards. Dat is dan jammer voor deze industrie, want auto’s zijn veel leuker.” De organisatie hoopt op 500.000 bezoekers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.