BAGE voegt Peugeot en Volvo toe aan merkenlijstje

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Goes neemt BAGE ook het pand waarin zowel de Volvo-dealer als de Peugeot-dealer gevestigd zijn over: Carvillage. Een terrein van 15.000 vierkante meter, waarvan 10.000 bebouwd. BAGE wil hier meerdere merken onder gaan brengen. “In de zomer gaan we er de activiteiten van Alfa, Lancia en Fiat naar toe verhuizen”, aldus Jeroen Gelok, directeur van de BAGE Groep. “Ergens in de tweede helft van 2007 moeten ook Opel en Chevrolet die kant op.” Van echt multimerk beleid is evenwel geen sprake. Gelok: “Elk merk behoudt zijn eigen identiteit met een eigen werkplaats.”

De BAGE-groep is actief in Zuidwest-Nederland en omvat naast vele dealervestigingen ook twee leasemaatschappijen, een verhuurmaatschappij, enkele schadebedrijven en een verf- en lakkengroothandel.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

BAGE voegt Peugeot en Volvo toe aan merkenlijstje | Automotive Online

BAGE voegt Peugeot en Volvo toe aan merkenlijstje

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Goes neemt BAGE ook het pand waarin zowel de Volvo-dealer als de Peugeot-dealer gevestigd zijn over: Carvillage. Een terrein van 15.000 vierkante meter, waarvan 10.000 bebouwd. BAGE wil hier meerdere merken onder gaan brengen. “In de zomer gaan we er de activiteiten van Alfa, Lancia en Fiat naar toe verhuizen”, aldus Jeroen Gelok, directeur van de BAGE Groep. “Ergens in de tweede helft van 2007 moeten ook Opel en Chevrolet die kant op.” Van echt multimerk beleid is evenwel geen sprake. Gelok: “Elk merk behoudt zijn eigen identiteit met een eigen werkplaats.”

De BAGE-groep is actief in Zuidwest-Nederland en omvat naast vele dealervestigingen ook twee leasemaatschappijen, een verhuurmaatschappij, enkele schadebedrijven en een verf- en lakkengroothandel.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.